Teoman Arslan ve Kadir Arda Koş ile Blog Ajans Eğitim Platformu

Paylaş

blog ajans Teoman Arslan ve Kadir Arda Koş ile Blog Ajans Eğitim PlatformuCNBCe Business Dergisinin düzenlediği “bloggerlar iş başına” yarışmasının birincisi olan ve aynı zamanda TEOBOOK‘unda yapımcısı olan Teoman ARSLAN (kimdir?), yepyeni bir ürün olan Blog Ajans Eğitim Platformu ile sizlere nasıl profesyonel bir blog yazarı olabileceğinizin yollarını öğretiyor. Blog yazarlığı geleceğin meslekleri arasında düşünülmektedir. Çünkü insanlar zamanlarının çoğunu artık İnternet başında geçirmekte ve hal böyle olunca da bazı girişimciler için fırsat kapısı açılmaktadır. Örneğin; ev yemekleri ile ilgili bir blog sitesi yaparak çok rahat bir şekilde reklam gelirleriyle kazanmanız mümkündür. Bir başka şekilde güncel olayları takip ederek insanların merak ettikleri konular hakkında bir blog oluşturarak yazılar yazabilirsiniz. Ancak profesyonel blog yazarlığı bu kadar da kolay bir iş değildir. Öncelikle belli bir tecrübe sahibi olmalı, yardım almalı ve daha sonra zamanla yazılarınızı kaliteli hale getirerek kazançlarınızı arttırabilirsiniz. Profesyonel Blog yazarı olan Teoman ARSLAN, blog yazarlığı ile ilgili şunları söylemektedir. “Blog yazarı olarak dünyayı değiştiremeyebilirsiniz… Ama bu işi severek yaparsanız hayatınızın değişeceğini garanti edebilirim!” İşte bu kadar iddialı konuşan Teoman Bey ile profesyonel blog yazarı olmanın sırlarını öğreneceksiniz. Aşağıdaki resimde Blog yazarlığı ile ilgili ülkemiz basınında çıkmış olan bazı haberleri görebilirsiniz.

basinda blog Teoman Arslan ve Kadir Arda Koş ile Blog Ajans Eğitim PlatformuAyrıca Blog Ajans Eğitim Platformuyla birlikte Affiliate Marketing uzmanı olan Kadir Arda KOŞ (kimdir?)‘un hazırlamış olduğu CPA-Affiliate Marketing Eğitimide ücretsiz olarak verilmektedir. 2 saat süreli Video Eğitimi ile Affiliate Marketing’in inceliklerini öğrenebilirsiniz.

—>> Blog Ajans Eğitim Platformu hakkında daha detaylı bilgi almak için tıklayın…

You can leave a response, or trackback from your own site.

Yorum Gönder

*

Powered by WordPress | For Free Cell Phones visit www.iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre Blog, Free MMORPG Games and Fat burning furnace review