ProfitClicking Sistemi ile 2004’den beri Güvenli Yatırımla Kazanma Fırsatını Kaçırmayın

Paylaş

profitclicking banner ProfitClicking Sistemi ile 2004den beri Güvenli Yatırımla Kazanma Fırsatını KaçırmayınProfitClicking (Karlı Tıklamalar) Sistemi, İnternet üzerinde Nisan 2012 itibari ile 500.000 yatırımcısı olan ve 2004’den beri aktif olan birkaç güvenilir yatırım sisteminden sadece bir tanesidir. Ancak en büyük farkı son derece güvenilir bir yatırım sitesi olmasıdır. Daha önceki adı  JustBeenPaid’dir. ProfitClicking kurucusu Frederic Mann tarafından oluşturulmuştur. ProfitClicking, ana program olan JustBeenPaid (JBP)’in bir alt programı olarak, Şubat 2011 yılında başlatılan bir pazarlama ağı girişimidir.

ProfitClicking aslında bir HYIP (High Yield Investment Program – Yüksek Getirili Yatırım Programı) Sistemi gibi görünmesine rağmen aslında reklam ve trafik paketleri satın alan kişilere günlük pay ödeyen bir reklam kazanç ve tasarlama programıdır.

Diğer HYIP Sistemlerinden ayrılan en büyük özelliği ise sağlam yöneticisi ile güvenilir ve her zaman yanınızda olan, Restart (Yeniden Başlatma) özelliği ile benzerlerinden ayrılan, süresiz sürdürülebilir (Indefinitely Sustainable) olması nedeniyle batmayacak ve kapanmayacak olan mükemmel bir sistemdir.

ProfitClicking Nasıl Çalışır ve Kazandırır? 

Öncelikle ProfitClicking (PC)’e üye olduğunuzda size yardımcı olmak amacıyla 10$ yatırıma başlamanız için vermektedir. Daha sonra siz yatırımlarınızı büyütüp kazanmaya başladıkça bu 10$’ı ProfitClicking sizden geri alacaktır. ProfitClicking Sisteminde ilk başladığında Basic Reklam Paketleri mevcuttu. Geçtiğimiz aylarda yapılan yeni bir uygulamayla artık Premium Reklam Paketleride eklenmiştir. Peki ama Basic ve Premium Reklam Paketleri ne anlama geliyor? Şimdi bunlara değinelim.

Basic Reklam Paketleri Nasıl Kazandırır?

Öncelikle Basic Reklam Paketleri’nin 1 tanesinin bedeli 10$’dır. Aldığınız her reklam paketi size günlük olarak hafta içi %2, hafta sonu %1 getiri sağlar.  Bu paketler size 88 gün boyunca kazanç sağlayacaktır. Örnek vererek anlatacak olursak, diyelim ki siz 100$ yatırım ile 10 paket alarak bu işe başladınız.

1. Kazanç Yöntemi;

Almış olduğunuz 10 reklam paketi size Pazartesi-Cuma günleri hergün 2$ toplamda ise 10$, Cumartesi-Pazar ise günde 1$ toplamda 2$ getirecektir. Yani 100$’lık paketiniz 1 haftada toplam size 12$ getirecektir. 88 gün boyunca bu şekilde her gün kazanç sağlayarak toplamda 150$ geri almış olursunuz.

2. Kazanç Yöntemi;

Aynı şekilde almış olduğunuz 10 reklam paketi size Pazartesi-Cuma günleri hergün 2$ toplamda ise 10$, Cumartesi-Pazar ise günde 1$ toplamda 2$ getirecektir. Yani 100$’lık paketiniz 1 haftada toplam size 12$ getirecektir. Ancak burada daha fazla kazanmak isterseniz kazanmış olduğunuz 12$’ın 10$ ile tekrar reklam paketi satın alarak kazancınızı arttırabilirsiniz. Böylelikle reklam paket sayınız 11’e yükselir ve günlük artık Pazartesi-Cuma günleri 2,3$ toplamda ise 11,5$, Cumartesi-Pazar ise günde 1,1$ toplamda 2,2$ getirecektir. Yani 11 tane reklam paketiniz 1 haftada toplam size 13,7$ getirecektir. Bu şekilde her 10$ kazancınızda bir reklam paketi satın aldığınızda, 88 gün sonunda 330$ civarı bir kazanç elde etmiş olacaksınız.

Yukarıdaki 2 yöntemden hangisini uygulayacağınız tamamen size kalmıştır. Bizim tavsiyemiz ilk 50 gün boyunca kazançlarınızla paket alarak günlük getirinizi yükseltmek, 50 gün boyunca her 10$’da bir paket aldığınız için tüm paketlerinizin toplam olarak bitme süresini de (her bir paket için 88 gün olduğundan) hesaplayarak bu süreç 131 gün olmaktadır. Yani 131 gün sonunda tüm paketlerinizin süresi dolmuş olacak ve toplamda elinize 230$ geçecektir. Ancak süresi dolan paketlerde paneline aktarılarak bir o kadarda oradan gelir elde etmiş olacaksınız.

Premium Reklam Paketleri Nasıl Kazandırır?

Aynı şekilde Premium Reklam Paketleri’nin 1 tanesinin bedeli 10$’dır. Ancak Premium bir reklam paketi alırken 8$’ı cebinizden 2$’ı da eğer varsa Basic Reklam gelirinizden karşılayabiliyorsunuz. Bu özelliği ile Basic Reklam Paketlerininde önüne geçmiş oluyor. Aldığınız her reklam paketi size hafta içi yada hafta sonu ayrımı yapmaksızın günlük olarak %3 getirmektedir. Bu paketler size 50 gün boyunca kazanç sağlayacaktır. Örnek vererek anlatacak olursak, diyelim ki siz 100$ yatırım ile 10 paket alarak bu işe başladınız.

1. Kazanç Yöntemi;

Almış olduğunuz 10 reklam paketi size hergün 3$,  bir haftada ise toplamda 21$ getirecektir. Yani 100$’lık paketiniz 1 haftada toplam size 21$ getirecektir. 50 gün boyunca bu şekilde her gün kazanç sağlayarak toplamda 150$ geri almış olursunuz.

2. Kazanç Yöntemi;

Aynı şekilde almış olduğunuz 10 reklam paketi hergün size 3$ kazanç getirecektir. Yani 100$’lık paketiniz 1 haftada toplam size 21$ getirecektir. Ancak burada daha fazla kazanmak isterseniz kazanmış olduğunuz 21$’ın, 10$ ile tekrar 2 reklam paketi satın alarak kazancınızı arttırabilirsiniz. Böylelikle reklam paket sayınız 12’e yükselir ve günlük artık 3,6$ getirecektir. Yani 12 tane reklam paketiniz 1 haftada toplam size 25,2$ getirmeye başlayacaktır. Bu şekilde her 10$ kazancınızda bir reklam paketi satın aldığınızda, 50 gün sonunda 320$ civarı bir kazanç elde etmiş olacaksınız.

Yukarıdaki 2 yöntemden hangisini uygulayacağınız tamamen size kalmıştır. Bizim tavsiyemiz ilk 30 gün boyunca kazançlarınızla paket alarak günlük getirinizi yükseltmek, 30 gün boyunca her 10$’da bir paket aldığınız için tüm paketlerinizin toplam olarak bitme süresini de (her bir paket için 50 gün olduğundan) hesaplayarak bu süreç 81 gün olmaktadır. Yani 81 gün sonunda tüm paketlerinizin süresi dolmuş olacak ve toplamda elinize 220$ geçecektir. Ancak süresi dolan paketlerde paneline aktarılarak bir o kadarda oradan gelir elde etmiş olacaksınız.

İnternetKazançRehberi olarak sizlere tavsiyemiz öncelikle sistemi tanıyıncaya kadar küçük yatırımlar ile başlamanız. (100$ civarı) Daha sonra sistemi tanıyarak kazançlarınızı düzenli olarak yükseltebilirsiniz. Her zaman için yatırdığınız miktarı sistemden geri alarak kazançlarınızı yükseltiniz. Örneğin; 100$ yatırdıktan sonra geri yatırımınızı alarak, yeni yatırımınızı daha da arttırınız.

Bu şekilde güvenli ve düzenli kazanç elde edebilirsiniz. ProfitClicking Sistemi tüm Dünya’nın kullandığı bir kazanç metodudur. Bu kazançlardan sizde yararlanmak için hemen aşağıdaki referans linkimizi kullanarak kaydınızı yapabilirsiniz. Referans linkimizle üye olduğunuz takdirde size özel bir kazanç planı oluşturularak daha fazla kazanmanızda yardımcı olacağız. Üye olduktan sonra lütfen destek@internetkazancrehberi.com adresine üye olduğunuza dair bilgilendirme maili gönderiniz.

>>> ProfitClicking Yatırım Sistemine Referansımız ile Başlamak için Tıklayınız <<<

profitclicking uyelik ProfitClicking Sistemi ile 2004den beri Güvenli Yatırımla Kazanma Fırsatını Kaçırmayın

You can leave a response, or trackback from your own site.

Yorum Gönder

*

Powered by WordPress | For Free Cell Phones visit www.iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre Blog, Free MMORPG Games and Fat burning furnace review