AdHitProfits Yatırımınıza 13 günde %25 kazanç veriyor

Paylaş

adhitprofits uyelik AdHitProfits Yatırımınıza 13 günde %25 kazanç veriyorAdHitProfits Sistemi Nedir?

Sistem bünyesinde bulunan reklam şirketlerinden almış olduğu gelirleri günlük hasılatına göre yatırımcılarıyla paylaşarak çalışan reklam ortaklık sistemidir. Bu sistemde yer alan reklamların hepsi ücret karşılığı alınmaktadır. Kesinlikle diğer kazanç sitelerinde olduğu gibi ücretsiz reklamlar yoktur. Kazanç ortakları ile reklam veren kişiler bu sistemde ayrıdır. Eğer kendi web site tanıtımınızı yapmak istiyorsanız da kazanç ortağı olarak sizde belli bir ücret karşılığında kendi reklamınızı verebilirsiniz.

Peki AdHitProfits Sistemi Ne kadar Kazandırmaktadır?

AdHitProfits Sisteminden kazanmak çok kolaydır. Sistemde yer alan reklam paketleri vardır. 1 reklam paketinin değeri 45$’dır. Siz bu reklam paketlerinden bütçenize göre kaç adet almak isterseniz ona göre kazanmaya başlıyorsunuz. 1 Reklam paketinin size getirisi %25’dir yani 1 reklam paketi 45$ iken sizin kazanacağınız miktar 56,25$ olacaktır. 1 reklam paketinden net kazancımız 11,25$ olmaktadır.

Peki AdHitProfits Sistemi Nasıl Çalışıyor?

AdHitProfits Sisteminden herhangi bir ödeme işlemcisiyle (Payza, Liberty Reserve ve SolidTrustPay kabul etmektedir) 1 reklam paketi aldığınızda 45$ hesabınızdan düşülür ve sisteme aktarılır. Her reklam paketi kendini 0$’dan başlayarak 56,25$’a tamamlamaya çalışır. Paketinizin bedeli 56,25$ olduğu anda paket pasif duruma düşer ve kazanç sağlamaz. Paketlerin kendini tamamlama süreleri değişebilir. Çünkü sistemin reklamlardan o günkü elde ettiği kazanca göre kazançlarınız oluşur. Bu kazançlar saatlik, dakikalık hesabımıza yansımaktadır. Genellikle kazançlarınız her 30 dakika da bir değişerek artmaktadır. Bu kazanç oranı ise günlük %5, %10, %20… %125’e kadar çıkabilir. Tamamen sistemin o gün elde etmiş olduğu reklam gelirlerine bağlıdır. Ama genel olarak %8 ile %15 arası günlük kazançlar elde edersiniz. Ortalama olarakta bir paketin kendini tamamlama süresi 7 ila 13 gün arasında değişmektedir.

Reklam paketlerinizden günlük olarak kazançlarınızı elde edebilmeniz için günlük olarak 10 adet reklam izlemeniz gerekmektedir. Bu durum hem sistemin işlemesi için şart hem de sizin hak ederek para kazanmanızı sağlayan güzel bir durumdur.

 Örnek Bir Yatırım Planı Nasıl Olabilir?

Sizlere iyi bir şekilde kazanabilmeniz için örnek bir yatırım vermek istiyoruz. AdHitProfits Sistemine 450$ değerinde 10 adet reklam paketi alarak bu işe başlamanız en uygun kazanç olacaktır. 10 paket karşılığında maksimum olarak 13 gün içerinde alacağınız para 562,5$ olacaktır. Yani 13 günde 112,5$ net kazancınız olacaktır. Bunu ay olarak hesaplarsak eğer 260$ aylık net kazancınız olur. Bu ise Türkiye şartlarında hiçte fena olmayan bir paradır. Eğer daha fazla kazanmak istiyorsanız yatırımlarınızı büyütebilirsiniz. Ancak size tavsiyemiz öncelikle sistemi öğrenmeniz ve daha sonra yatırımlarınızı büyütmenizdir.

AdHitProfits Sistemi Güvenilir midir?

Birçok kullanıcımız bu soruyu sormaktadır. AdHitProfits Sisteminde de her yatırım işinde olduğu gibi azda olsa bir risk vardır. İnternetKazançRehberi olarak sistemde bizimde yatırımımız bulunmaktadır. Bu sayede sistemi size tanıtabiliyoruz.

AdHitProfits Sistemi gerçek reklam gelirleri üzerine kurulmuş bir sistemdir. Bundan dolayı bize sabit bir kazanç vad etmez. Reklam gelirleri sisteme geldikçe bizlere de günlük, saatlik, dakikalık komisyonlar yatmaktadır. Sistem ayrıca HYIP (High Yield Investment Program – Yüksek Getirili Yatırım Programı) Sistemleri gibi ana paramıza da el koymaz. Sistemin kurucusu olan Charles Scoville diğer farklı sistemlerinden dolayı insanlara güven vermiş birisidir. Eğer İngilizce’niz iyi durumda ise Site Admin’i olan Charles Scoville ile Skype üzerinden de iletişime geçebilirsiniz.

Herşeyden önemlisi ise sistemin güvenilirliğini Payza ödeme işlemcisi ile çalışmasından anlayabilmekteyiz.

Peki AdHitProfits Sisteminin Payza ile Çalışması neden bu kadar önemlidir?

Payza Uluslararası bir ödeme işlemcisidir. Payza’da Dispute özelliği vardır. Yani Payza ile başka bir payza hesabına para gönderdiğinizde 45 gün içerisinde şikayetinizi belirtirseniz Payza büyük ihtimalle size paranızı geri ödeyecektir. Zaten siz  sistemden 13 gün içerisinde kendi paranızı net kazancınızla birlikte çıkarmış oluyorsunuz. Bu tarz sistemlerinin Payza ile çalışması uzun vadeli sistemler olduğunun bir göstergesidir. Bu durumda sizin için bir güven oluşturur.

AdHitProfits Sistemine Para Yatırmak ve Para Çekmek Nasıldır?

AdHitProfits Sisteminden aldığınız her reklam paketinin maliyeti 45$’dır. Yani Minumum işe 45$ ile başlıyorsunuz. Kazançlarınızı almak için ise alt limit olarak sistem 10$ belirlemiştir. Hesabınızda 10$ olduğu anda istediğiniz herhangi bir işlemciyi (Payza, Liberty Reserve ve SolidTrustPay) kullanarak ödeme isteyebilirsiniz. Paranız en geç 24 saat içerisinde hesabınıza aktarılacaktır.

AdHitProfits için Yatırımlarınızda Yardımcı Olabiliriz !!!

Eğer AdHitProfits Sistemine yatırım yaparak hemen kazanmaya başlamak istiyorsanız İnternetKazançRehberi olarak siz takipçilerimize yardımcı olabiliriz. Bu sayede hem güvenli hemde daha kazançlı bir yatırım yapabilirsiniz. Aşağıdaki referans linkini kullanarak üyelik kaydınızı yaptıktan sonra lütfen aşağıdaki e-mail adresine üyeliğinizi gerçekleştirdiğinize dair bir mail atınız. Gerekli kontroller yapıldıktan sonra 24 saat içerisinde size geri dönüş yapacağız.

AdHitProfits Referans Linkimiz :  http://tinyurl.com/adhitprofits-uyelik

AdHitProfits Destek e-mail : destek@internetkazancrehberi.com

adhitprofits banner AdHitProfits Yatırımınıza 13 günde %25 kazanç veriyor

You can leave a response, or trackback from your own site.

Yorum Gönder

*

Powered by WordPress | For Free Cell Phones visit www.iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre Blog, Free MMORPG Games and Fat burning furnace review