Küçük yatırımlar yaparak Büyük paralara nasıl ulaşılır?

Paylaş

kucuk yatirimlar buyuk paralar getirir Küçük yatırımlar yaparak Büyük paralara nasıl ulaşılır?Büyük Kazançlar Küçük Yatırımlarla Başlar

Merhaba arkadaşlar bu yazımızda birçok kişinin internet üzerinde para kazanmadaki en büyük sorunlarından olan sermaye konusunun aslında bir sorun olmadığını sizlere anlatacağız.

Artık internet üzerinden kısa zamanda çok küçük miktarda yatırımlar yaparak kolay bir şekilde para kazanabilirsiniz. Daha sonra bu yatırımları büyüterek daha büyük kazançlar elde edersiniz. Herhangi bir uzmanlık alanı gerektiren bir konu değildir. Mail, Facebook gibi ortamları kullanan herkesin yapabileceği çok kolay bir iş.

Peki Bu Kolay İş Nedir ?

İş aslında çok basit. Dünya üzerinde insanlara yaptıkları küçük ya da büyük yatırımlar karşılığında belli süre ve koşulları sağlayarak para kazanmasını sağlayan sistemler mevcuttur. Bu sistemlere genel olarak reklam paketleri ile kazanç denilmektedir. Daha önceki Amazing Profit Reward Sistemi ile yatırımınıza %200 Garanti Kazanç Fırsatı  yazılarımızın bununla ilgili bir tanıtım yapmıştık. Eğer bu yazımızı okumadıysanız buradan okuyabilirsiniz. Daha önce tanıtım yaptığımız bu reklam paketi sistemi sadece önemlilerinden biridir. Şimdi sizlere bunun gibi birkaç adet daha Reklam Paketi sistemi tanıtacağım. Herbirinin kısa bir şekilde kazandırdığı miktarlar ve sağladığı faydaları belirtilecektir. Bunlarla ilgili geniş yazıları daha sonraki zamanlara bırakıyoruz. Aşağıda yer alan Reklam Paketi Sistemlerine eğer İnternetKazancRehberi referans linkini kullanarak üye olmanız takdirde sizlere özelden yardım etmeyi hedefliyoruz. Böylelikle daha hızlı ve emin bir şekilde yatırım yaparak hem kazanabilir hem de yanlış hamleler yapmamış olursunuz. Şimdi Sistemleri tanımaya gelelim.

1) Amazing Profit Reward

  • Sisteme üye olur olmaz 4$ Hediye yatırılmaktadır.
  • 5 Reklam İzleme karşılığında günlük %4 Kazanç
  • Günlük %4′den 50 gün sonunda %200 Kazanç İmkanı (%4 X 50 = %200)
  • Eğer hiçbir yatırım yapmadan denemek istiyorsanız sadece üye olun ve 50 gün sonunda 8$ kazanın
  • 48 saat içinde güvenli ödeme alma imkanı
  • Reklam paketlerinin ücretleri 4$’dır
  • 1 kişi maksimum 5000 adet reklam paketi alabilmektedir.

Örnek Bir Kazanç Modeli ; Diyelim ki Sisteme kayıt olduktan sonra sistem size hediye olarak 4$ vermektedir. Ek olarak 4 paket daha aldığınızı varsayarak toplamda 5 paket ile bu işe başlıyorsunuz. 5 X 4$ = 20$ yatırım oluşturuyorsunuz. Ertesi günden itibaren reklam paketleriniz aktif oluyor ve kazanmaya başlıyorsunuz. Sizin almış olduğunuz 4 adet reklam paketi ve 1 adet hediye reklam paketinin size günlük getirisi %4 lük olarak 0,80$ olacaktır.  Toplamda 50 gün sonunda %4 X 50 = %200 kar ile toplam para miktarınız 40$ olarak size ödenecektir.

>>> Referans Linkimiz ile hemen üye olun size kazanmanızda yardımcı olalım <<<

ban2 Küçük yatırımlar yaparak Büyük paralara nasıl ulaşılır?

 

2) Make Million Sistemi

  • Sisteme minumum 10$yatırım ile başlıyorsunuz.
  • Haftanın 7 günü her an kazandığınız parayı çekebilirsiniz.
  • İstediğiniz miktarda yatırım yapabilirsiniz (10$ ila 50.000$ aralığında)
  • Sistemin kazandırdığı miktarlar yatırıma göre çeşitlidir.
  • (Örneğin; 1 gün için $125 gelir, 3 gün için %200 gelir, 6 gün için %500 gelir, 10 gün için %1000 gelir gibi.)

Örnek Bir Kazanç Modeli; Diyelim ki  10$ ile bu işe başlıyorsunuz. ve 3 gün için %200 gelir getiren planı seçtiniz. Ertesi günden itibaren reklam paketleriniz aktif oluyor ve kazanmaya başlıyorsunuz. Toplamda 3 gün sonunda %200 kar ile toplam para miktarınız 20$ olarak size ödenecektir.

 >>> Referans Linkimiz ile hemen üye olun size kazanmanızda yardımcı olalım <<<

468x Küçük yatırımlar yaparak Büyük paralara nasıl ulaşılır?

 

3) Hourly RevShare Sistemi

  • Her saat başı size para kazandıran bir sistemdir.
  • Sisteme başlamak için minumum 5$ yatırım yapabilirsiniz.
  • 30 gün boyunca günlük olarak %4,5 ile %6,5 arasında yatırımınıza kar oranı vermektedir.
  • Saat başı %0,18 ile %0,29 arasında kar oranı ile takip edebilirsiniz.

Örnek Bir Kazanç Modeli; Diyelim ki  10$ ile bu işe başlıyorsunuz. ve 30 gün için %4,5 gelir getiren planı seçtiniz. Hemen reklam paketleriniz aktif oluyor ve kazanmaya başlıyorsunuz. Her saat kazançlarınızı sistemden görebiliyorsunuz. 1 saat sonunda kazancınız 0,01875 oluyor gün sonunda toplamda 0,45$ kazanıyorsunuz. Toplamda 30 gün sonunda 0,45$ X 30 = 13,5$  kar ile toplam para miktarınız 23,5$ olarak size ödenecektir.

 >>> Referans Linkimiz ile hemen üye olun size kazanmanızda yardımcı olalım <<<

ban2 Küçük yatırımlar yaparak Büyük paralara nasıl ulaşılır?

4) Profit Shark Sistemi

  • Sisteme 1$ ile 10.000$ arasında yatırım ile başlayabilirsiniz.
  • 20 gün boyunca günlük %10 kar ödemektedir.

Örnek Bir Kazanç Modeli; Diyelim ki  10$ ile bu işe başlıyorsunuz. ve 20 gün boyunca günlük %10 gelir getiren planla başladınız. Ertesi gün reklam paketleriniz aktif oluyor ve kazanmaya başlıyorsunuz. Günlük olarak size 1$ gelir getirmektedir. Toplamda 20 gün sonunda 1$X 20 = 20$  kar ile toplam para miktarınız 30$ olarak size ödenecektir.

>>> Referans Linkimiz ile hemen üye olun size kazanmanızda yardımcı olalım <<<

profit shark Küçük yatırımlar yaparak Büyük paralara nasıl ulaşılır?

 

5) Express Profit Shares Sistemi

  • Sisteme minumum 10$’lık reklam paketi ile başlıyorsunuz.
  • Sistem 15 gün boyunca size günlük olarak %8 kar getirmektedir.

Örnek Bir Kazanç Modeli; Diyelim ki  10$ ile bu işe başlıyorsunuz. ve 15 gün boyunca günlük %8 gelir getiren planla başladınız. Ertesi gün reklam paketleriniz aktif oluyor ve kazanmaya başlıyorsunuz. Günlük olarak size 0,8$ gelir getirmektedir. Toplamda 15 gün sonunda 0,8$X 20 = 16$  kar ile toplam para miktarınız 26$ olarak size ödenecektir.

>>> Referans Linkimiz ile hemen üye olun size kazanmanızda yardımcı olalım <<<

ban2 Küçük yatırımlar yaparak Büyük paralara nasıl ulaşılır?

 

İşe başlamadan önce dikkat etmeniz gerekenler nelerdir?

Arkadaşlar yukarıda şu ana kadar sizler için küçük yatırımlar yaparak para kazanmanıza yardımcı olacak sistemleri anlattım. Bu sistemlere zamanla kazandırdıkları oranlar test edildikçe yenileri eklenecektir.

Öncelikle yukarıdaki sistemlerden herhangi biri ile başlayabilirsiniz. Ancak sizlere tavsiyem ilk önce küçük yatırımlar ile mesela örneğin 20$ ile işe başlamanızdır. Çünkü ilk etapta sistem hakkında bilgi ve tecrübe edinmeniz gerekiyor. Yatırım yaptığınız sistem size geri dönüş verdikçe yatırım miktarınızı yükseltmelisiniz. Böylelikle çok küçük yatırımlarınız zamanla büyük yatırımlar haline gelecek ve aylık çok güzel paralar kazandıkça siz bile şaşıracaksınız.

Sistemler ile ilgili olarak yukarıdaki referans linkleri ile kayıt yapan arkadaşlara özel mesaj olarak yardımcı olmaktayız. Böylelikle hem para hem de zaman kaybı yaşamayacaksınız. Referans linklerinden üye olduğunuz herhangi bir sistem için lütfen isim ve sisteme üyelik mail adresinizi

– >>> destek@internetkazancrehberi.com

adresine mail olarak yollayınız. Sistemimizdeki kontroller yapılıp doğrulandıktan sonra sizinle iletişime geçilecektir. Bol Kazançlar dileriz.

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Yorum Gönder

*

Powered by WordPress | For Free Cell Phones visit www.iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre Blog, Free MMORPG Games and Fat burning furnace review