Borsa KY Teknikleri Kitabı ile Borsada Asla Kaybetmek Yok

Paylaş

imkb borsa teknikleri 300x219 Borsa KY Teknikleri Kitabı ile Borsada Asla Kaybetmek Yok

Borsa KY Teknikleri ile nasıl çok kazanırsınız ?

Çok küçük ve basit adımlar atarak borsada kazanmak mümkündür. Bunun için değime açık olmalı ve aşağıda vereceğim kaynağı dikkatlice incelemenizi tavsiye ediyorum. Kendinizi bu işe adamak ilk adımdır. Öncelikle bunun için hazır olduğunuza emin olun ve harekete geçin. Sizlere borsada rehber olacak bir kaynak vermek istiyorum. Bu kaynak Borsa Teknikleri; bu kitabın yazarı uzun süren araştırmaları sonucu birçok yerli ve yabancı dökümanları da inceleyerek borsada kazanabilmek için mutlaka bu işte bir sır olduğu kanaatına varmış. Sonuç olarak ta uzun süren testler ve analizler yaparak borsada kazanmak için altın kuralın tekniklerden kurulu olduğunu bulmuştur. Bu muhteşem kazandıran gizli teknikleri bir kitap halinde toplayarak sizlere sunmaktadır. Bu e-kitap ile herkesin kolayca anlayabileceği ve çok sade bilgilerle çok etkili yöntemler verilmiştir.       

Borsa ile daha önce uğraşanlar bilir. Alıp satarsınız ancak işin tekniğini bilmiyorsanız kazanamazsınız ve zarar edersiniz. İşte bu kitapta sizin kazanmanız için gereken teknik, tam trend değişim ve al sat zamanlarını göstererek zararla senetten çıkmanıza da fırsat vermiyor. Sizler için borsada mükemmel al sat sinyalleri üreterek kazanmanızı garantiliyor.

Sayısal ve grafiksel teknikleri uygulayarak uzun süre senette beklemekten kurtulacak ve zamanınızı paraya çevireceksiniz. Seanslık, günlük, haftalık, aylık ve yıllık olarak uzun, orta ve kısa vadede nereden almanız gerektiği ve nereye satmanız gerektiğini bu tekniklerle öğreneceksiniz.

Bu teknik bilgiler ışığında her seanstan sonra hisse detaylarını inceleyerek bir önceki seanstan çıkış yapacak senedi yakalayacaksınız. Altın, forex, döviz, hisse senedi endeks ve parite teknik analizlerini bu tekniklere göre yapıp doğru karar almanızı sağlatarak tutarlı sonuçlar alacaksınız.

Endeks çıkmış, düşmüş hiç aldırmadan işinize devam edin ve düşüşlerden minimum etkilenip çıkışlarda maksimum kazanç sağlayacaksınız. Yanlış yerlerden alarak zaman kaybetmek yerine kısa zamanda kazanacaksınız. Senetteki hacimleri ve grafikleri izleyecek senede ne zaman girildiğini ve çıkıldığını, hangi senet nerden alınığ nerede satılır, bir dedektif gibi izleyerek senedin geçmişten gelen fiyat dalgalanmaları ve karakteristik özelliklerini inceleyerek güvenli alım satım yapmanın keyfini çıkaracaksınız. Borsada %5, %10, %50 ve hatta %100, %200, %300 primlenecek senedi zamanında yakalayacaksınız.

Ayrıca Borsa Teknikleri Kitabı ile beraber birçok bonusada ücretsiz sahip olabiliyorsunuz. Bunlar neler mi?

2013 guncelleme borsa Borsa KY Teknikleri Kitabı ile Borsada Asla Kaybetmek Yok

 

1) 2013 Borsa Güncellemeleri

2012 yılında yapılan çalışmalar gibi 2013’de de çalışmalar devam edecektir. Çalışmalar sonucunda güncellenen yeni bilgiler 2013 yılında kitabı alanlara ücretsiz verilecektir.

 

 

2) Özel Şablon İndikatör Ayarlarıozel sablon indikator ayarlari Borsa KY Teknikleri Kitabı ile Borsada Asla Kaybetmek Yok

Kitabın yazarının kendi analiz yapmak için geliştirdiği özel indikatörlerden kurulu şablon. Şablon ile tekniklere uyan senetleri hemen bularak analizini en üst düzeyde yapabileceksiniz. Tekniklerin uygulanması ve kazandırması şablon içerisindeki ayarlar ve indikatörlere bağlıdır.

 

hisse bulma teknigi Borsa KY Teknikleri Kitabı ile Borsada Asla Kaybetmek Yok 3) Hisse Bulma Tekniği

Bu teknik sayesinde saniyeler içerisinde tekniklere uyan senetleri otomatik tarayıp bulacaksınız. Özel şablonuda inceledikten sonra senede rahatça giriş çıkış yapabilirsiniz.

Aşırı derecede alım satımda olan hisseleri, aşırı alım veya satım değerlerini yukarı veya aşağıya kesenleri, yeni dip ve zirve yapan hisseleri, band veya ortalamalarını yukarı veya aşağı kesenleri, ralli yapan senetleri kullanılan analiz aracının çalışma yöntemine göre özellik gösteren hisselerin tümünü listeleyebileceksiniz. Dilediğiniz miktarda Hisse Bul formatı oluşturun ve kolayca hesaplatın.

 

 >>> Borsa KY Teknikleri Kitabını hemen indirmek ve incelemek için tıklayın <<<

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Yorum Gönder

*

Powered by WordPress | For Free Cell Phones visit www.iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre Blog, Free MMORPG Games and Fat burning furnace review