XTrafik ile XNetwork’ten Pasif Gelir İmkanı Kazanın

Paylaş

XTrafikpng 204x300 XTrafik ile XNetworkten Pasif Gelir İmkanı KazanınXTrafik, XTicaret tarafından kurulan XNetwork’ün uzun zamandır üzerinde detaylı olarak çalışılıp, düşünüldüğü ve çoğu kişinin ben network yaparak para kazanamıyorum, ne yapabilirim? sorusuna cevap olabilecek çok net bir kazanç sistemidir.

Çünkü XTrafik kişilere pasif gelir imkanı sunmaktadır. XTrafik Sistemi, XDükkan sahiplerinin, herhangi bir risk almaksızın ve kimseyi üye yapma zorunluluğu olmadan, otomatik para kazancı sağladığı gelir modelidir.

XTrafik, ProjeX yani XNetwork’ünüzden satış yapmadan ya da üye kaydetmeden dahi size para kazandıracak bir reklam sistemi ile çalışır.

 

Peki XTrafik Nasıl Çalışır ?

İnternet üzerinde, dünya çapında google, yahoo, facebook vb. reklam yayıncılığı yapan bir çok şirket bulunmaktadır. XNetwork, yurtdışında bulunan bu reklam ağları, banner reklam alanlarını ucuza kiralayarak özel anlaşmalar yapmıştır. XNetwork, yaptığı bu anlaşmalar sayesinde belli trafik paketlerinin satışıyla kendi bünyesindeki üyelerine affiliate kazancı olarak yansıyacak pasif bir gelir imkanı sağlamaktadır. Yani daha açık bir ifadeyle, bu reklam bannerları dünya üzerinde gösterildikçe sizde belli komisyon oranlarında hiç bir şey yapmaksızın kazanç elde etmektesiniz.

Ayrıca, XNetwork üyesi olduğunuz için de bu anlaşmalı reklam ağlarından ucuza kiralanan banner alanlarının aylık reklam gelirlerine de ortak olmaktasınız.

Aşağıdaki örnek resimde, kırmızı olarak gösterilen alanlar bu sitedeki banner reklam alanlarıdır. İşte buradaki reklam alanlarından sizin kazancınız otomatik olarak oluşacaktır.

xtrafik banner XTrafik ile XNetworkten Pasif Gelir İmkanı Kazanın

 

  • İşte XNetwork’ün anlaşmalı bu şirketler ile yurtdışında çıkardığı reklam ağlarındaki bu banner reklam alanları ve trafik paketleri satışından elde edilen gelirler, XTrafik kazançlarını oluşturarak XNetwork üyelerine verilmektedir.
  • XTrafik ile ne kadar çok trafik o kadar kazanç sağlar.

Ayrıca XTrafik’te Silver ve Gold Üyelik olmak üzere 2 çeşit üyelik mevcuttur. Bu ise alacağınız komisyon oranlarının daha farklı olmasını sağlıyor. Gold Üyelik ile alınan komisyon oranları gerçekten çok yüksek. Bir XNetwork üyesi olarak kendim GOLD Üyelik paketini tercih ettim ve ekibimdeki çoğu arkadaşıma da bunu tavsiye ediyorum.

<– XTrafik hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayabilirsiniz –>

You can leave a response, or trackback from your own site.

Yorum Gönder

*

Powered by WordPress | For Free Cell Phones visit www.iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre Blog, Free MMORPG Games and Fat burning furnace review