Milli Piyango 2013 Yılbaşı İkramiyesi hakkındaki gerçekler

Paylaş

2013 millipiyango ikramiyesi Milli Piyango 2013 Yılbaşı İkramiyesi hakkındaki gerçeklerMilli Piyango bileti alarak büyük ikramiyeyi kazanmak herkesin hayalidir. Peki ya talih kuşu sizin başınıza konsaydı, neler yapardınız ? Milli Piyango ikramiyeleri özellikle de yılbaşlarında çekilen Milli Piyango ikramiyeleri ise dudak ısırtan cinste olmaktadır. 2013 yılı Milli Piyango Yılbaşı ikramiyesi ise tam tamına 45 Milyon lira, tarihinin en büyük ikramiyesi olan yılbaşı ikramiyesi 20 yılın döviz bazındaki en yüksek ikramiyesidir.

İnsan acaba bu kadar büyük para ile neler yapabilir?

  • Gerçekten çok büyük yatırımlar yapılarak piyasada değerlendirmek mümkündür.
  • Ayrıca bu miktardaki bir parayı Borsa da (detay için bakınız-> Borsada Köpek Balığı Tekniği),
    özellikle de Forex Borsası (detay için bakınız-> değerlendirdiğinizde ise dönüşleri mükemmel olabilir.
  • Ayrıca topluma hizmet açısından önemli olan (okul, hastahane, fabrika vb.) yerlerde de kullanılabilir.
  • Dünya üzerinde birçok ülke yoksulluk sınırınında altında yaşamaktadır. Bu insalara yardım edilebilir.

Yılbaşı özel çekiliş biletleri bugün piyasaya çıkıyor, hayalleri olanların almasını tavsiye derim. Bu sene ki Milli Piyango biletleri ise tam bilet 40 lira, yarım bilet 20 lira, çeyrek bilet ise 10 liradan satışa sunulacaktır. Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi ise 31 Aralık 2012 tarihinde yapılacaktır. Çekiliş sonrası kimin kazandığını hemen öğrenebilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın ve hemen bir bilet alın, olumlu düşünün, hayal kurun ve mutlu olun. İşte gerçek budur… Bol Şans dileklerimle.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Yorum Gönder

*

Powered by WordPress | For Free Cell Phones visit www.iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre Blog, Free MMORPG Games and Fat burning furnace review