Site Sihirbazı ile herkesin bir web sitesi olacak

Paylaş

site sihirbazi Site Sihirbazı ile herkesin bir web sitesi olacakGünümüzde hemen hemen artık her firmanın ve kişinin bir web sitesi vardır. Firmalar, büyük miktarlarda paralar ödeyerek kendi hizmet alanıyla ilgili olarak web sitelerini yaptırmaktadırlar. Ancak kişiler ise web sitelerini ya profesyonellere yaptırmakta ya da kendi bilgisi doğrultusunda yapmaya çalışmaktadır. Peki ya bilgisi ve parası olmayanların web sitesi olamaz mı? Tabi ki de olur. İşte bu noktada çok cüzi bir ücret karşılığında Site Sihirbazı ile çok kolay bir şekilde kendi isteğiniz doğrultusunda bir web sitesi tasarlayabiliyorsunuz.

Site Sihirbazı, bir internet sitesi için gerekli bütün araçları barındıran web tabanlı gelişmiş bir internet sitesi tasarım ve yayınlama aracıdır.

Sitesihirbazı ile hiçbir programlama, web tasarım bilgisine veya internet sitesi tasarım aracına ihtiyaç duymadan toplam 3 kolay adımda profesyonel bir site oluşturabilirsiniz.

Firmanızın adını, sloganını, site başlığını yazıp logonuzu gönderebilir, bini aşkın html, flash tema ve stiller seçebilir, resim ekleyip düzenleyebilir, flash eklentiler ekleyebilir, menüyü değiştirebilir, kendi editörüyle istediğiniz içeriği ekleyip düzenleyebilirsiniz.

Sitenizi yayınlamadan önce herhangi bir adımda önizleme ile görebilir ve sitenizi şekillendirebilirsiniz.Ayrıca Site Sihibrbazı’nın en önemli özelliği ise ürünü satın almadan ücretsiz olarak deneyebiliyorsunuz. Bu sayede ne kadar kolay bir şekilde web site oluşturulabileceğini görmüş oluyorsunuz.
Eğer İnternet Dünyasında yerinizi hemen almak istiyorsanız Site Sihirbazı ile başlamanızı tavsiye ederim. Bu sayede çağın gerisinde kalmadan daha hızlı bir şekilde hayatınıza yön verebilirsiniz.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Yorum Gönder

*

Powered by WordPress | For Free Cell Phones visit www.iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre Blog, Free MMORPG Games and Fat burning furnace review