İnternete Resim Yükleyerek Nasıl Para Kazanırsınız?

Paylaş

resimle kazan projesi indir İnternete Resim Yükleyerek Nasıl Para Kazanırsınız?Resim çekmek ister profesyonel olsun ister amatör olsun herkes tarafından yapılmaktadır. Profesyonel fotoğrafçılar kaliteli makineleri sayesinde çok güzel resim kareleri yakalayarak büyük şirketlere bu çektikleri resimleri satarak para kazanmaktadır.

Peki ama amatör birisi bu işten para kazanabilir mi?

Evet. Hemde öyle profesyonel bir fotoğraf makinenizin olmasına da gerek olmadan, üstelik hiçkimseyi tanımanıza da gerek yok. Siz resimleriniz çekin biz size bunlarla nasıl para kazanacağınızı öğretelim. Bu iş için “Resimle Kazanma Projesi” adlı eğitimi öneriyorum. Eğitim size ister amatör ister profesyonel bir fotoğrafçı olun çektiğiniz resimlerden nasıl para kazanabileceğinizi öğretmektedir.

Çeşitli gazete, dergi, broşür, ilan, bilboard, internet siteleri vb. yerlerde gördüğünüz resimlerin kaynağını hiç düşündünüz mü? Bu resimlerin kaynağı nereden geliyor, kimler için ve neden hazırlanıyor?

Herkesin doğru sandığı ancak yanıldığı noktalar nelerdir?resimle kazanma projesi indir İnternete Resim Yükleyerek Nasıl Para Kazanırsınız?
  • Hoşumuza giden bir resmi sahibine sormadan kullanmak,
  • Web sitelerinden resim, grafik, animasyon indirip kendi web sitemizde kullanmak,
  • Resim çekmek ve sonra satmak zahmetli bir iş, yoksa herkes yapardı denilmesi,
  • Dergilerde ve benzer yayınlarda kullanılan resimler arşiv bölümünden çıkmıştır ve oradan elde edilmektedir,
  • Alt tarafı bir resim kim alır ki denilmesi, pahalı olur diyerek resmi kopyalayanlar

EĞER SİZDE BÖYLE DÜŞÜNÜYORSANIZ ÇOK AMA ÇOK YANILIYORSUNUZ!!!       Lütfen okumaya devam edin…

 Resimleriniz internet sitelerinde, dergi, gazetelerde yayınlanacak, pazarlama yapmadan indirme başına 120 TL’ye kadar para kazanabileceksiniz. Ne kadar güzel değil mi?
Gün içerisinde internette gezinirken gördüğünüz sayfalardaki binlerce resmin özel resim ajanslarından ücretle satın alındığını biliyor muydunuz?

Böyle olmak zorunda çünkü yasal bir yaptırım var! Herhangi bir Web sitesinden çalınan bir resmin tespit edilmesi halinde ödeyeceğiniz cezanın miktarını çok yüksektir. Global olarak faaliyet yürüten web siteleri olsun ve diğer bilinçli oluşturulmuş siteler olsun resim, fotoğraf, grafik ve animasyonları ücret karşılığı satın almaktadır.

Bu resim, fotoğraf, grafik ve animasyonlara olan talep o kadar fazla ki yetiştirmek çok zor oluyor. Bu pazar o kadar geniş ve  büyük ki talep devamlı olarak artmaktadır. Bu talepler ise yeterince karşılanamıyor. Bu kapsamda bu pazardaki talebi karşılayabilmek için bir proje geliştirildi.

“Resimle Kazanma Projesi” olarak isimlendirilen bu yapı içinde yer alıp resimlerinizi yükleyin ve para kazanmaya hemen başlayın.

Hergün yalnızca Türkiye’de 2500, Dünya üzerinde de yüz binlerce dergi ve gazete basılmaktadır. Milyonlarca web sitesi hergün güncel resim, fotoğraf, grafik ve animasyonları eklemektedir. Bu sayı her zaman artmakta resim, fotoğraf, grafik ve animasyonlara olan ihtiyaç gün geçtikçe çoğalmaktadır. Fakat şu anki Resim Ajanslarındaki resim kapasiteleri milyonlarca web sitesi ve yüz binlerce yayın için yeterli değildir ve hesaplandığında çok komik rakamlar ortaya çıkmaktadır. Bu yayıncılar için olumsuz ama bu işten para kazanmak isteyenler için ise büyük bir fırsattır.

“Resimle Kazanma Projesi” sayesinde bu sektörden kazanacağınız para muazzam olacaktır.

resimlerle para kazan İnternete Resim Yükleyerek Nasıl Para Kazanırsınız?

“Resimle Kazanma Projesi” ne değildir?

Resim yükleyip para kazanmanın doğru anlaşılması için başlangıç olarak sizin hata yapmamanızı sağlayacaktır. Yanlış yerlerde boşa vakit harcamamak çok önemlidir.

  • Rapidshare, Hotfile, Uploaded, Depositfiles, Rapidgator vb. sitelere resim, fotoğraf, grafik, animasyon, video ve dosya yüklenerek az miktarda para kazandıran bir yöntem değildir!
  • Network Marketing sistemlerinde olduğu gibi ürün almanızı gerektirecek riski olan bir yöntem değildir!
  • CPA, PTS, PTC gibi tıklama ve eylem başına ödeme yapan güvenilir olmayan bir sistemler zinciri değildir!
  • Affiliate Marketing de olduğu gibi satış ortaklığına dayalı yüksek rekabet olan bir pazarlama yöntemi değildir!
  • Resimle Kazanma Projesi internette gördüğünüz “İnternetten Nasıl Para Kazanılır?” kitaplarıyla ilgili değildir!
  • Resimler için hiçbir şekilde pazarlama yaparak kazanma değildir!

Resimlerinizi almak için müşterileri siz bulmayacaksınız, müşterilerin resimleri almak için size geldiğini görecek ve şaşıracaksınız.

 Peki bu resimler ne kadar kazandırıyor?

Bu sorunun cevabını bu eğitimi almış ve kazanmış olan kişilerin kanıtlarını göstererek cevap vermek daha uygun olacaktır. Aşağıdaki resimlerde Resimle Kazan Projesi’nden kazanan kişilerin resimleri ve kazançları görülmektedir.

resimle kazan ornekresim1 İnternete Resim Yükleyerek Nasıl Para Kazanırsınız?
Yukarıda 2 adet örnek resimler ve bu resimlerden elde edilen ortalam kazançlar görülmektedir. Bu sektördeki tüm fotoğrafların profesyonel fotoğrafçılar tarafından pahalı makinelerle çekildiği yönünde yanlış izlenimler vardır. Sahip olduğunuz digital bir makineyle bile bu tarz resimleri çekmek çok basittir.

“Resimle Kazanma Projesi” başlangıç, orta ve ileri seviye de olan kişiler için hazırlanmış bir eğitim kitidir. Bu eğitim projesinde yeni başlayacak olanlar için yol göstermesi açısından, 4 ana eğitim rehberi hazırlanılmıştır.

Orta seviyedeki kişiler de bu rehberler deki yardımcı bilgilere ara sıra göz atarak bilgilerini arttırabilirler. İleri seviyedeki kişiler ise  “Resimle Para Kazanma Rehberini” okuyarak eğitimi bitirebilirler.

Her seviyedeki insan için düşülmüş olan “Resimle Kazanma Projesi” size kusursuz bir bilgi akışını sağlayarak sizi sıfırdan eğitmektedir. Hayatında eline doğru dürüst fotoğraf makinesi almamış bir kişinin bile kolayca anlayacağı biçimde eğitimler düzenlenmiştir.

4 ana rehberden oluşan Resimle Kazanma Projesi size, projenin içinde bulunan ve proje eğitimlerini bitirdikten sonra elde edeceklerinizi sayarsak;

  • Birkaç resimle bile muazzam bir aylık gelir elde etmenin sırlarını öğreneceksiniz.
  • Arşivinizdeki eski resimleri ve grafikleri modelleyip kendi resimlerinizi tasarlayabileceksiniz.
  • Sektörde hangi tür resimler talep görüp hangileri görmüyor öğreneceksiniz.
  • Resimlerdeki potansiyel müşterilerin dikkatini kolayca çekebilecek tüyolar
  • Eğitim aşamasının tümünde cebinizden tek kuruş para çıkmayacak
  • Bu sektöre sağlam girebilmek için gerekli olacak tüyolar
  • Tüm seviyedeki insanlar için resim perspektifleri eğitimi
  • A’dan Z’ye resim çekmenin incelikleri ve püf noktaları
  • Türkçe resim ajans adresleri
  • İngilizce ve Almanca resim ajansları adresleri
  • Müşterilerinizin sayısının giderek neden arttığını anlayacaksınız
  • Alt seviyedeki insalar için baştan aşağıya grafikler için tasarım eğitimi
  • Ödemelerinizi en hızlı şekilde almanın yolları
  • ve çok daha fazlası Resimle Kazanma Projesi‘nde sizleri bekliyor.
Eğer sizde resimlerle uğraşmaya ve bunları kullanarak para kazanmak istiyorsanız.
Hemen Resimle Kazanma Projesi‘ne katılın.

 

>>> Resimle Kazanma Projesi hakkında daha detaylı bilgi almak  için tıklayın <<<

 

Resimle Kazanma Projesi Paketi İnternete Resim Yükleyerek Nasıl Para Kazanırsınız?
You can leave a response, or trackback from your own site.

Yorum Gönder

*

Powered by WordPress | For Free Cell Phones visit www.iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre Blog, Free MMORPG Games and Fat burning furnace review