Güneş Enerji Panelini evinizde nasıl yaparsınız?

Paylaş

solar enerji tasarrufu 300x218 Güneş Enerji Panelini evinizde nasıl yaparsınız?Güneş enerjisini kullanarak kendi evinizde kendi kendinize çevreden bulduğunuz malzemelerle Solar Enerji Paneli (Güneş Enerji Paneli) yapabileceğinizi biliyor muydunuz?

Evet, hemde çok kolay bir şekilde evinizde güneş panelinizi yapabilirsiniz. Çoğu kişi kabarık elektrik faturası ödemekten bıkmıştır. İşte güneş enerjisi yardımıyla kendi elektriğinizi artık evinizde kendiniz üretebileceksiniz. Nasıl mı?

Solar Enerji Tasarrufu Eğitimi  ile görsel ve sesli anlatımla birlikte evinizde kendi güneş enerji panelinizi oluşturacaksınız. Bununla ilgili detaylı tanıtım videosunu izlemek için buraya tıklayın.

Solar Enerji Üretim Seti ile birlikte yapacağınız güneş paneli hakkında bilgiler, şemalar ve teknik çizimler bulacaksınız. Ayrıca Solar Enerji Üretim Seti’nin yanında aşağıdaki bonus hediyeler de sizin olacaktır.

Bonus1: Belirli ürünlerin güç şemaları teknik resim çizimlerinden oluşan hesaplar kitabı. Bu kitap ile çok değerli en ihtiyaç duyulan şemalar ile örnekler bulacaksın ister bu örnekleri istersen kafana takılan herhangi bir cihazı birebir nasıl oluşturacağını göreceksin!

Bonus2: Panel birleştirme ve bağlantılarını gösteren örnek video görüntüsü. Kullanıcılar için özel olarak hazırladığımız anlatımlı bağlantı yöntemleri ve basit bir çalışır düzeneğin nasıl yapıldığını anlatan bir Video!

Bonus3: Piyasada bulabileceğin malzemelerle rüzgar tirbünü üretebileceksin, elektrik üretmenin diğer yöntemi.

Bonus4: Afrika’da insanların nasıl güneşi kullanırken yemek pişirdiklerini öğrenmek istermisin. Hemde karton ve alüminyum folyo gibi temel heryerde bulabileceğin malzemeler ile.

—>>> Solar Enerji Üretim Seti hakkında daha detaylı bilgi almak ve videoları izlemek için tıklayın…

You can leave a response, or trackback from your own site.

Yorum Gönder

*

Powered by WordPress | For Free Cell Phones visit www.iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre Blog, Free MMORPG Games and Fat burning furnace review