İnternet Kazanç Rehberi Hacker Saldırısından Kurtuldu !

Paylaş

hacker attacak İnternet Kazanç Rehberi Hacker Saldırısından Kurtuldu !Merhaba İnternetKazançRehberi.com takipçilerim uzun zamandır web sitemiz Hacker saldırısına maruz kaldığı için sitemizi güncelleyemiyorduk.  Ancak 23.11.2012 tarihi itibariyle tüm saldırıları durdurmuş bulunmaktayız.

İnternet Kazanç Rehberi olarak maceramız 2 sene önce başlamıştı. Çok hızlı bir şekilde 1,500 kişilik bir takipçi sayısına ulaşarak başarısını kanıtlamış olmakla birlikte birçok kişinin de internet üzerinden nasıl para kazanabileceği ile ilgili eğitimler vererek kazanmasına yardımcı olmuştur. Bu yüzden biz bundan dolayı gerçekten çok mutluyuz…

Bu başarılarımız sonucunda bu işe yeni başlayan ve işi profesyonel bir şekilde eğitim almadan yaparak ve hatta kısa yoldan para kazanma hayaliyle kendilerini kandıran bazı arkadaşlar İnternet Kazanç Rehberi’nin başarısına gölge düşürmeye çalıştılar. Sitemize bir çok illegal saldırıda bulunuldu. Ancak sonuç onlar için hüsranla bitti. Ama artık biz biliyoruz ki gerçekten bir işte profesyonelseniz ve insanlara güven verebiliyorsanız. Hiç kimse sizin başarınızı etkileyemez.

Tekrar siz takipçilerimize teşekkür ederek, hep birlikte kaldığımız yerden internettten nasıl para kazanılacağıyla ilgili eğitimlerimize tüm hızıyla devam edeceğiz. Bizi takip etmeye devam edin.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Yorum Gönder

*

Powered by WordPress | For Free Cell Phones visit www.iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre Blog, Free MMORPG Games and Fat burning furnace review