2013 yılı Affiliate ve Network Yılı çok para kazandıracak

Paylaş

2013 yili affiliate network patlamasi 2013 yılı Affiliate ve Network Yılı çok para kazandıracak2012’den 2013 yılına İnternet Kazançları

2012 yılını geride bıraktığımız şu son gününde yepyeni bir yıla girmenin heyecanını yaşıyoruz. Kimi için güzel geçen 2012 yılı kimileri içinde kötü geçmiş olabilir. Ama ne olursa olsun yaşanan tüm yılların değerini bilmek ve yaşantımızdan ders çıkarmamız gerekir. 2012 yılı Affiliate ve Network Marketing açısından birçok kişinin çok para kazanmasına yardımcı oldu. Ama bazı kişilerinde bu işi daha tam olarak kavramadan bırakması ve devam etmemesini yol açtı. Peki ama Affiliate ve Network Marketing’den bazı insanlar çok büyük paralar kazanırken bazıları neden kazanamamaktadır?

İnternetKazançRehberi takipçileri, işin özünde işe olan güven, bağlılık ve disiplinli çalışma vardır. Bu işte çok büyük paralar kazanarak kendi sermayesini oluşturarak şirket sahibi olan kişiler mevcuttur. Türkiye’de bunun en önemli şahsı Musa ERDOĞMUŞ‘dur. Musa bey 2009 yılında çıkarmış olduğu Google Kazançları isimli dijital kitabında Clickbank ve Google Adwords sistemlerini kullanarak internetten para kazanmayı anlatmıştı. Bu e-kitap Türkiye’de bir ilk olması googlkazanclariindir1 2013 yılı Affiliate ve Network Yılı çok para kazandıracaksebebiyle Musa Bey’e büyük bir maddi dönüşüm sağladı ve o da işi bir adım daha ileriye taşıyarak XTicaret isimli Satış Ortaklığı Havuz sistemini kurdu. Şimdilerde ise Musa Bey XNetwork Projesi ile yoğun bir şekilde uğraşmaktadır. Peki Musa Bey bunca şeyi nasıl başardı?

Tamamen inanmak, çalışmak ve pes etmemek. İşte asıl mesele budur.

Ülkemizde Musa bey’in öncülüğüyle artık bir çok kişi affiliate (satış ortaklığı) yaparak paralar kazanmaktadır. Bunlardan en çok kazananlar arasındaki kişi de yine Musa Bey’in Google Kazançları ile yola çıkarak kendi para kazanma sistemlerini goomass logo 2013 yılı Affiliate ve Network Yılı çok para kazandıracakanlattıkları ve çok profesyonel olan bir eğitim olan GooMass İnternetten Para Kazanma Kiti‘dir. GooMass yazarları Orçun Oruç ve Cüneyt Seçkin AYKAÇ kardeşlerdir.

Bu kişiler gerçekten bu işten çok güzel paralar kazanmaktadır.

Türkiye’de Affiliate Marketing sektörü 4. senesine girmek üzeredir. Bu sektör halen ülkemizde çok yeni olduğu için daha kazanabilecek birçok kişiyi beklemekte. Network Marketing olarak ise birçok firma açılmaktadır. 2013 yılında Affiliate ve Network Marketing sektörüleri çok büyük bir sıçrama yaşayacak. Sizde bir an önce bu sektörde yer alarak pastadan kendi payınızı almamanız için hiçbir neden yoktur. Sadece bir an önce harekete geçin.

2013 yılında İnternetKazançRehberi takipçilerim için çok büyük süpriz hediyeler düşünüyorum. Süpriz olması nedeniyle burada bunları açıklamayacağım. İleri ki zamanlarda bunları gördükçe ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. Yine sizlere birkaç ipucu vermek istiyorum.

2013 yılındaki İnternetKazançRehberi Süprizlerinde İpuçları,

  • İnternet Dünyasında hızlı kazanç nasıl elde edilir?
  • Affiliate Marketing Sistemindeki can alıcı noktalar nedir?
  • Network Marketing Sistemlerinde Kalıcı ekip nasıl oluştur?
  • Reklam gelirlerinizle neler yapabilirsiniz?
  • E-Ticaret işinden nasıl kazanılır?

Şimdi bu soruları görünce diyorsunuzdur bunların neresi süpriz. Şöyle söylemek istiyorum ki bu sorular sadece süprizin kaba halidir. Bu soruların cevaplarına İnternetKazançRehberi takipçileri tamamen ÜCRETSİZ olarak ulaşacaktır. Evet önümüzdeki yılda herkesin kazanması için bunların hepsini ücretsiz olarak sizlerle paylaşacağım.

Mutlu ve bol kazançlı bir yıl olması dileğiyle…

You can leave a response, or trackback from your own site.

Yorum Gönder

*

Powered by WordPress | For Free Cell Phones visit www.iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre Blog, Free MMORPG Games and Fat burning furnace review