Türkiye’nin Haritası Oluşturuluyor. İşletmenizi kayıt ettirerek Avantajlı konuma geçmek için acele edin.

Paylaş

google rehber1 Türkiye’nin Haritası Oluşturuluyor. İşletmenizi kayıt ettirerek Avantajlı konuma geçmek için acele edin.

Evet bugün sizlere gelecekte çok önemli bir ayrıcalık olabilecek bir konudan bahsedeceğim. Düşünün ki bir işletme sahibisiniz ve işletmenizin Dünya’nın en iyi Arama motoru olan GOOGLE‘ da görünmesini istiyorsunuz. Google’ da görünmekten bahsettiğim şey, web sitenizin arama sıralamasında görünmesi (yani SEO çalışması), Google Haritalarında işletmenizin açık adresinin görünmesi, Google Earth ve Google Rehberde görünmesi gibi…

Ayrıca birçok sosyal ağ üzerinde de (Facebook, Twitter v.b.) işletmenizin veya web sitenizin tanıtılması size artı olarak dönecektir. Geniş kitlelere ulaşarak bu sayede uğraştığınız işle ilgili kazancınızı arttırabileceksiniz. Ancak bu gibi internet ağlarını ve arama motorlarını kullanabilmek için oldukça bilgi sahibi olmanız gerekmektedir. Bu ise uzmanlık alanı gerektiren bir konu olduğundan herkesin yapabileceği bir iş değildir. Bunun yerine bu gibi hizmetleri veren firmaları kullanmak daha akıllıca ve zaman açısından da sizlere kar sağlayacaktır. Tabi ki bu hizmetleri sunan firmalarla da iş yapmadan önce firmanın özgeçmişini araştırmak, portfolyosuna bakmak ve doğru firma ile çalışma yapmak gerekmektedir.

Bu hizmetlerin tümünü ve daha fazlasını veren 212-Medya adlı firma sizler için çalışmalarınızı başlatabileceğiniz güzel bir seçenek. Firmanın kullanıcılar için sunduğu bazı hizmetlerini aşağıda sıralayacak olursam.

  • Google Rehber Kaydı
    Google arama sonuçlarında avantajlı bir konuma yükselin. Google Rehber sayfanıza 10 adet fotoğraf ve 5 adet video ekleyebilirsiniz. Web siteniz olsun olmasın; işletmenizin tanıtım yazısını ve ürünlerinizi sergileyebilirsiniz.
  • Google Maps Kaydı
    İşletmenizi arayan kişiler size Google Maps sayesinde daha rahat ulaşsın. Google arama sonuçlarında Google Maps kayıtları olan işletmeleri ilk sıralarda sunmaktadır.
  • Google Earth Kaydı
    Google Earth kullanan kullanıcılara işletmenizi tanıtın. Google Earth kaydınız sayesinde işletmeniz bulunur ve görünür olsun.
  • Navigasyon Cihazlarına Kayıt
    İşletmenizi en sık kullanılan navigasyon cihazlarına kayıt edelim.
  • Akıllı Telefonlar (iPhone, Blackberry, Samsung, Nokia v.b.)
    İşletmenize ulaşmak isteyen kişilere rahatlık sağlayın. Akıllı telefonların haritalarına işletmenizi kayıt edelim.
  • Facebook Places Kayıt
    Sosyal medyanın gücünü kullanın. Milyarlarca kullanıcısı olan Facebook’a işletmenizi kayıt edelim.
  • Twitter Places Kayıt
    Twitter’da işletmenizi kayıt edelim. Sosyal medyanın gücü sayesinde işletmeniz milyonlara ulaşsın.
  • Foursquare Kayıt
    İşletmenizi Dünyanın en sık kullanılan check in servisi olan foursquare’e kayıt edelim.

Tüm bu hizmetlere sahip olan bir işletme yada internet üzerindeki bir web sitesi geleceğe yönelik tüm altyapı çalışmalarını tamamlayarak daha sağlam ve ileriye yönelik projelerle kendini büyütecektir. Bol Kazançlar

–>> 212-Medya Hizmetleri hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın…


You can leave a response, or trackback from your own site.

Yorum Gönder

*

Powered by WordPress | For Free Cell Phones visit www.iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre Blog, Free MMORPG Games and Fat burning furnace review