ClickMerkez mi, yoksa XTicaret mi daha çok kazandırır?

Paylaş

xticaret clickmerkez ClickMerkez mi, yoksa XTicaret mi daha çok kazandırır?Türkiye’de Affiliate Marketing sektörü bundan 2 yıl öncesine kadar sadece yabancı firmalar aracılığıyla yurtt dışı bağlantılı olarak yapılabiliyordu. Yerli bir Affiliate Marketing sistemini oluşturabilecek bir altyapı henüz oluşmamıştı. Ancak Musa ERDOĞMUŞ tarafından hazırlanmış olan Google Kazançları ile birlikte Türkiye’de Affiliate Marketing sektörü bir atılım yaparak hızlı bir şekilde gelişmeye başladı. Musa Bey’inde kurucuları arasında olduğu ilk yerli Affiliate Marketing Sistemi X-Ticaret böylelikle kurulmuş oldu ve X-Ticaret sayesinde bir çok kişi (şu an itibariyle 11740 kişi) bu sektörden güzel kazançlar elde etti. Özellikle de X-Ticaret sayesinde bir çok kişi bu alanda kendini geliştirerek  zenginlik derecesine ulaştılar. Bu konuda da bir sürü kaliteli Affiliate ürünü ortaya çıkmış oldu. (GooMass Kiti, TeoBook, Kazanç Sistemi, Borsada Köpek Balığı Tekniği, Facebook Para Rehberi, Anket Listesi, Online Darphane)

Buna rağmen Nisan ayı gibi çok yakın bir zaman önce kurulan ClickMerkez ise Affiliate Marketing sektörüne sağlık ve kozmetik ürünleri ile giriş yapmıştır.

Genel olarak X-Ticaret ve ClickMerkezi karşılaştıracak olursak;

1- X-Ticaret 2 seneden fazla bir süredir Affiliate Marketing piyasalarında ve Türkiye’nin ilk Affiliate Marketing Platformu. ClickMerkez ise çok daha yeni olan bir Affiliate Marketing Platformudur.

2- X-Ticaret’in ürün portföyünde digital ürünler, sağlık ürünleri ve daha birçok farklı kategoride 100’e yakın ürün bulunmaktadır. ClickMerkez’de ise birkaç digital ürün ve sağlık ürünleri olmak üzere 15’e yakın ürün vardır.

3- X-Ticaret’in kullanıcı kitlesi fazla olmakla birlikte, tanıtım olarak daha fazla reklam oranına sahiptir. ClickMerkez ise çok yeni bir platform olduğu için bu sürece ulaşması zaman alacaktır.

Böylelikle X-Ticaret ve ClickMerkez ile ilgili şu genel sonuçları çıkarabiliriz. X-Ticaret ortaklı bir platformda yeni başlamış biri olsun ya da profesyonel olsun daha fazla kazanç elde edecektir. ClickMerkez ile Affiliate Marketing piyasasına giriş yapan birisi ilk etapta hayal kırıklığı yaşayabilir. Ancak ClickMerkez zamanla ürün portföyünü arttırdıkça daha fazla kişi tarafından tanınacak ve bu sayede belki bir gün X-Ticaret ile yarışır konuma gelebilecektir. Bunu hep birlikte bekleyip göreceğiz. Affiliate Marketing ile ilgili daha önce bir bilgiliniz yok ise başlangıç için X-Ticaret’i öneriyorum. Bu platformları daha yakından incelemek isterseniz aşağıdan ulaşabilirsiniz. Bol Kazançlar…

–>> XTİCARET Platformunu daha yakından incelemek için tıklayın.

–>> CLİCKMERKEZ Platformunu daha yakından incelemek tıklayın.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Yorum Gönder

*

Powered by WordPress | For Free Cell Phones visit www.iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre Blog, Free MMORPG Games and Fat burning furnace review