Facebook Para Kazanma Stratejileri v.1.0 <İNDİR>

Paylaş

facebook para kazan 300x300 Facebook Para Kazanma Stratejileri v.1.0 <İNDİR>Günümüzde Facebook hesabı olmayan kalmadığı gibi bazı kişilerin birkaç tane Facebook hesabı olabiliyor. Facebook, Dünya üzerinde 600 Milyondan fazla kullanıcısı olan çok büyük bir sosyal ağdır.

Peki bu kadar büyük bir potansiyele sahip Facebook hakkında bunları biliyor musunuz?

+ Türkiye’de,Facebook kullananların sayısı tamı tamına (29.500.000) 29,5 Milyon.
+ Türkiye, 29.5 Milyon kullanıcı sayısı ile Dünya’da en çok Facebook sosyal medya platformunu kullanan Dördüncü (4) Ülkedir.

+ Türkiye’de Facebook kullanıcılarının nüfusa oranı %37,96 dır.
+ Türkiye’de Facebook kullanıcılarının, 18 – 34 yaş arası kullanım oranı %67‘ dir.
+ Türkiye’de Facebook kullananların %64 ‘ü erkek kullanıcı, %36 ’sı bayan kullanıcıdır.

Hal böyle olunca da İnternet üzerinden ticaret yapan kişilerinde bir numaralı gelir kaynağı durumuna gelmektedir.

Peki ama Facebook’u kullanarak nasıl para kazanabiliriz ?

İşte bununla ilgili sizlere XTicaret‘e yeni girmiş olan bir üründen bahsedeceğim. 10 Yıllık bir tecrübeye sahip olan Harun ERTUĞRUL tarafından hazırlanmış olan Facebook Para Kazanma Stratejileri v.1.0 ile Harun Bey kullanıcılarına Facebook sosyal ağ platformunu kullanarak nasıl gelir elde edebileceğini anlatmaktadır. Daha önceki bir yazımda da Facebook’u kullanarak nasıl para kazanabileceğinize kısaca değinmiştim. Eğer okumadıysanız buradan okuyabilirsiniz. Harun Bey çeşitli büyük firmalarda çalışmış ve bilgi birikimi sayesinde 6 ay gibi bir sürede Facebook Para Kazanma Stratejileri v.1.0 eğitim setini oluşturmuştur. Facebook ile uğraşmaktan zevk alıyor ve bunu bir gelir kaynağına dönüştürmek istiyorsanız mutlaka bakmanızı öneririm.

–>> Facebook Para Kazanma Stratejileri v.1.0 incelemek için tıklayın.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Yorum Gönder

*

Powered by WordPress | For Free Cell Phones visit www.iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre Blog, Free MMORPG Games and Fat burning furnace review