Borsada Yüksek Kazanç Rehberi (TrendTakipçisi)

Paylaş

borsadayuksekkazancrehberi6 Borsada Yüksek Kazanç Rehberi (TrendTakipçisi)Borsa ile para kazanarak zengin olanları her zaman duymuşuzdur. Pekala bu insanlar borsa ile nasıl oluyor da bu kadar kazanabiliyor hiç düşündünüz mü?

Herhalde herkes bu işin uzmanlık isteyen bir konu olduğu konusunda hem fikirdir. Evet Borsa ile yüksek kazançlar elde edebilmek için bu konuda bilgi düzeyinizin yüksek ve aynı zamanda tecrübe sahibi olmanız gerekmektedir. Özellikle de FOREX Borsasında kazanabilmek için tecrübenizin iyi olması gerekmektedir. Ayrıca Borsaya yeni başlıyorsanız bu konuda uzman bir kişiden yardım almalı ve deneyimlerini öğrenmeniz daha hızlı ilerlemenize yardımcı olacaktır. X-Ticaret bu konu ile ilgili yeni bir ürünün ev sahipliğini yapmaktadır. Bu ürünün adı Borsada Yüksek Kazanç Rehberi, ürün Borsa ile uğraşanlara son tüyolarla ilgili bilgiler vermektedir. Ayrıca yeni başlayanlar içinde bir rehber görevi görmekte. Piyasada 3.000 ile 15.000 TL arasında değişen teknik sinyaller sisteminini geniş bir şekilde kapsayacak şekilde oluşturulmuş bu kaynak, size özel trendin yönünü belirlemenizde yardımcı oluyor. Aşağıda sizler için bu rehberden alınmış bir kaç analizi paylaşmak istiyorum;

29 Mayıs 2011 – Borsa Teknik Analiz Yorumu

Borsa Mayis 20111 300x160 Borsada Yüksek Kazanç Rehberi (TrendTakipçisi)

Grafikte de görüldüğü üzere borsa uzun vadeli destek seviyelerde kritik bölgede seyretmektedir. Geçen ay yapmış olduğum endeks yorumdan farklı bir görünthenüz yoktur.

Geçen ayki yorumdan alıntı: Hedeflerimiz : 1.Hedef: 71.500, 2.Hedef: 79.250 . 1-2 Aylık bir sürecimiz var önümüzde bu projeksiyonun gerçekleşmesi için. Şunu unutmayın sadece 1.Hedef gerçekleşebilir yani 2.Hedefe ulaşamadan düzeltme yaşayabiliriz bu trendin ve uluslararası piyasaların gücüyle ilgili olacak. Düzeltme hareketi olarak nitelendirdiğim hareket başladığı zaman olası dönüş ve tekrardan yukarı dönüş noktalarını paylaşırım.

Memsa Teknik Yorum – 22 Nisan 2011

Memsa 300x167 Borsada Yüksek Kazanç Rehberi (TrendTakipçisi)

Memsa ile ilgili bir analiz yapmam gerek galiba, bu hisseyi takip eden çok fazla insan var. İnternette geziyordum bazı sitelerde çok saçma sapan gerçekten uzak yorumlara rastladım  güldüm geçtim.

Memsa için alım fırsatı olabileceğini söylemiştim daha önceden. Teknik görünümde hala  bir bozulma yok. Resim aynen devam ediyor. Teknik göstergeler alımda herhangi bir olumsuz haber veya durum şu anda yok. Hisse uzun vadeli trend kanalını destek olarak kullandı ve yukarı yöneldi. Kısa vadeli olarak da ortalamanın üstünde seyrediyor. İlk direnç noktası 1,05 .

Elliot Dalgaları Kuralları ve Rehberler

1-)    2. nci dalga, fiyat bakımında 1. nci dalgadan daha uzun olamaz ve 1.nci dalganın başlangıç noktasını aşamaz….
2-)    3. ncü dalga, 1. nci ve 5. nci dalga ile kıyaslandığında asla en kısası olamaz…
3-)    4. ncü dalga, Triangle hariç hiçbir zaman 1. nci dalgayı örtemez…
4-)    5. nci dalga, 3. ncü dalga sonunu geçmelidir…
5-)    1. nci dalga, itki veya Leading Diagonal olmalı…

Yukarıdaki kavramlara pek çoğunuz yabancı olabilir ancak şunu unutmayın ki bu rehber zaten bu kavramları sizlere en iyi şekilde öğreterek borsada kazanmanıza yardımcı olacak şekilde hazırlanmıştır. Ayrıca teknik analiz yorumları ile size doğru kararlar vermenizde de yol gösterecektir. Bu kaynağı incelemenizi ve bu sayede bilgi ve tecrübenizi arttırarak Borsa ile uğraşmanızı öneririm. Bol Kazançlar

–>> Borsada Yüksek Kazanç Rehberi (Trend Takipçisi)’ni indirmek için tıklayın…


You can leave a response, or trackback from your own site.

Yorum Gönder

*

Powered by WordPress | For Free Cell Phones visit www.iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre Blog, Free MMORPG Games and Fat burning furnace review