World Prelaunch Network Marketing Sistemi ile Otomatik Üye ve Kazanç Fırsatını Kaçırmayın

Paylaş

world prelaunch firsati kacirmayin World Prelaunch Network Marketing Sistemi ile Otomatik Üye ve Kazanç Fırsatını KaçırmayınWorld Prelaunch Sistemi nedir?

Bu sistem genel itibariyle bir Network Marketing Sistemidir. Ancak sistemin diğer sistemlere göre çok büyük farkları var. Öncelikle sistem henüz aktif edilmemiştir. Bunun anlamı şuan için üye olan herkes ücretsiz bir şekilde sisteme dahil olmaktadır. Sistem 18 Mart 2013 tarihinde aktif edilecek ve bu tarihten sonra üye olan herkes ücret karşılığında sisteme dahil olabilecektir. Bu yüzden ücretsiz üyeliği kaçırmamanızı şiddetle tavsiye ediyorum. World Prelaunch sistemi bir MLM (Multi-Level Marketing) yani Çok Katlı Pazarlama yöntemidir. Aslında bu sistem Network Marketing sisteminin altında olan bir sistemdir ve para kazanacağınız kademelerin yüksek olması anlamına gelir.

World Prelaunch Sisteminin Diğerlerinden Farkı Nedir?

World Prelaunch Sisteminin en büyük farkı şu an için ücretsiz olmasıdır. Yani 18 Mart’a kadar ücretsiz bir şekilde kaydınızı yaparak sistemden yararlanabiliyorsunuz.

Bunun dışından diğer en büyük farkı ise Network Marketing sistemlerinin çoğunun en büyük dezavantajı olan durumun bu sistemde yaşanmamasıdır. Bu durum ise ÜYE BULMA sorunudur. Çoğu Network Marketing sistemi ile çalıştığınız zaman sisteme üye dahil etmedikçe herhangi bir kazancınız olmaz. Bu sistem de ise sisteme üyeliğinizi gerçekleştirdiğiniz andan itibaren sistem altınıza üyeler eklemektedir.

Evet yanlış duymadınız SİSTEM ALTINIZA ÜYE EKLEMEKTEDİR !!!

Aşağıdaki resimde Sistem tarafından ekibime katılan üyelerden bir sayfa görülmektedir.

world prelaunch altuyeler World Prelaunch Network Marketing Sistemi ile Otomatik Üye ve Kazanç Fırsatını Kaçırmayın

World Prelaunch Network Marketing Sistemi beni gerçekten çok etkilediği için hemen kendime bir üyelik açtım. Çok yakın arkadaşlarımında üye olmalarını tavsiye ettim. Üye olduğum tarih 27.01.2013. Üyeliğimi aktif edeli henüz 3 gün olmasına rağmen makaleyi yazdığım şu anda altımdaki üye sayısı  oldu. Ortalama günde 4000 ila 6000 arası ekibime üye eklenmektedir. Bu ise hiçbir Network Marketing Sisteminin size sağlayamayacağı derecede büyük bir rakamdır. Aşağıda şu anki üye sayımı gösteren bir ekran görüntüsü vardır. İnanmakta zorlananlar var ise bakabilirler.

world prelaunch kazanc World Prelaunch Network Marketing Sistemi ile Otomatik Üye ve Kazanç Fırsatını Kaçırmayın

Evet arkadaşlar yukarıdaki resimde gördüğünüz şey 3 gün içerisinde oluşturulmuştur. 3 gün içinde sistem altıma tam olarak 12,351 kişi ekledi ve ben şu an bunu yazarken 12,500’ü geçmiş olduğunu da söylemek isterim. Sistemin size kendi eklediği üyelerden üye başına $16 olmak üzere toplamda kazanmış olduğunuz para miktarı ise $197,616‘dır. Kendi kişisel olarak eklediğim 1 kişiden sistemin vermiş olduğu para miktarı ise $50‘dır.

DİKKAT : Ancak Sistemin çok önemli tekbir şartı var. Bu kazançları almak için sisteme günde en az 1 defa girmeniz gerekiyor. Sanırım bunu herkes yapabilir 🙂

World Prelaunch Sistemi ne kadar Güvenilirdir?

Aklınıza şöyle bir soru gelebilir. Sistem bu kadar üyeyi sizin altınıza neden veriyor ve nereden veriyor. World Prelaunch Sistemi kendi altyapısını korumak için üyelik kaydı yapan herkesi altalta yerleştirmektedir. Böylece sisteme ne kadar çabuk üye olursanız altınızda bir sürü yeni üyeniz oluşmaktadır. Peki bu üyeler nereden geliyor. Öncelikle World Prelaunch Sisteminin Dünya’nın her yerinden üye aldığını unutmamak gerekir. Özellikle Türkiye, Amerika Birleşik Devletleri, Rusya, İtalya, Fransa, Almanya, Brezilya, Kolombiya, Endonezya, Portekiz, Pakistan, Polonya, Meksika, Tayland, Hindistan ve diğer birçok ülkeden üye toplamaktadır. Bu yüzden World Prelaunch Küresel bir Network Marketing şirketi olma özelliğiyle çok güvenilirdir. Çünkü tüm Dünya’daki herkes tarafından kullanılmaktadır.

Güvenilirliğini başka bir açıdan daha kontrol edebilirsiniz. Eğer birazcık bir web programcılığı bilginiz var ise sitenin Alexa değerlerini kontrol edebilirsiniz. Kontrol ettiğinizde sitenin Dünya’nın her tarafından ziyaretçi aldığını ve popüler bir site olduğunu göreceksiniz.

World Prelaunch Sistemine nasıl üye olursunuz?

World Prelaunch Sisteminde birçok ülkeden üye olduğu için ve ekibinizde de bu birçok ülkeden üye olacağı için ilk olarak size tavsiyem kendi ülkenizdeki kişilerle bu işe başlamanızdır. Bu size hep tecrübe kazandıracak hem de sistemden daha fazla yararlanmanızı sağlayacaktır. Bu yüzden size aşağıda vereceğim İnternetKazançRehberi Referans linki ile üye olduğunuz takdirde benim ekibimde yer alma fırsatı veriyorum. Birlikte çalışarak kendi ekibinizi oluşturmanızda size yardımcı olacağım.

Üye Olacağınız İnternetKazançRehberi Referans linkiniz :

—>>> http://worldprelaunch.com/internetkazancrehberi <<<—

Linke tıkladıktan sonra açılan sayfa da üst alanda yer alan JOIN kısmına tıklayıp aşağıdaki kutucukları doldurarak kayıt işleminizi bitirmiş ve sisteme dahil oluyorsunuz. Aşağıdaki resimde ücretsiz kayıt sayfası görülmektedir.

world prelaunch kayit World Prelaunch Network Marketing Sistemi ile Otomatik Üye ve Kazanç Fırsatını Kaçırmayın

Arkadaşlar sistemin kazandırdığı bu miktarlar pek inandırıcı gelmiyor gibi gözükebilir. Ancak site tarafından yapılan açıklamada sistemin devreye gireceği tarih olan 18 Mart 2013 gününde  ortalığı fena dağıtacakları söylenmektedir. Sistemde biriken miktarların faydasını göreceğimize eminim. Bana kalırsa benim yaptığım gibi sizin de denemeniz de çok büyük fayda vardır. Şimdilik World Prelaunch Sistemi hakkındaki tüm açıklananlar bunlardır. Bekleyip göreceğiz. Bol Kazançlar…

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

“World Prelaunch Network Marketing Sistemi ile Otomatik Üye ve Kazanç Fırsatını Kaçırmayın” için 2 yorum yapılmış

  1. mehmet dedi ki:

    tamamda sistem nasıl kazanacak ve nasıl bize kazandıracak.

    • MIKE dedi ki:

      Mehmet Bey;
      Sistem ile 4$ karşılığında reklam paketi satın alıyorsunuz ve günlük olarak 5 adet siteyi gezmeniz gerekiyor. Bunları yaparsanız. Kaç adet reklam paketi alısanız kazancınız o kadar büyüyor. Sitedeki referans linki ile üye olursanız direkt olarak zaten panelimizde üyeliğiniz gözükecektir. Bu sayede size daha hızlı bir şekilde özelden yardımcı olabiliriz.

Yorum Gönder

*

Powered by WordPress | For Free Cell Phones visit www.iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre Blog, Free MMORPG Games and Fat burning furnace review