Link Kısaltarak Garantili Hızlı Para Kazanmak nasıl olur?

Paylaş

link kısalt kazan Link Kısaltarak Garantili Hızlı Para Kazanmak nasıl olur?Merhaba İnternet Kazanç Rehberi takipçiler, bu yazımda sizlere çok önemli bir kazanç yöntemi olan “link kısaltma” yaparak nasıl bunu bir gelir kaynağına çevirebileceğinizi ayrıntılarıyla anlatacağım. Öncelikle neden link kısaltıyoruz diye düşünebilirsiniz. Bunun hem linki kısaltan taraf açısından hemde linki kısalttığınız site açısından ele almak gerekir.

Öncelikle link kısaltım hizmeti veren bir web sitesi açısında bunu yapmak onun reklam geliri kazanmasını sağlamaktadır. Sadece reklam geliri değil aynı zamanda internet üzerinde popülaritesi artacak, ziyaretçi sayısı artacak, bağlantı sayısı artacak ve otomatikme SEO değerleri de artacaktır. Böylelikle link kısaltma hizmeti sağlayan bir web sitesi kazanmaya başlayacaktır.

Peki ama link kısaltmanın bize kazandıracağı nedir?

Öncelikle link kısaltma ihtiyacı nereden kaynaklanmaktadır onu bir sorgulayalım. Arkadaşlar özellikle Affiliate Marketing sektörüyle uğraşan kişiler açısından çok faydası vardır. Çünkü link kısaltarak hem kendi gelir sağladığı firmaya zarar vermemiş oluyor hem de bu kısaltılmış linki her yerde paylaşarak gelir elde edebiliyor. Örnekle açıklayacak olursam eğer; ClickBank’ta bir ürüne satış ortağı olduğunuz zaman bu satış ortaklığı linkinizi web sitenizde, sosyal ağlarda ve reklam kanallarında paylaşmanız gerekir ki para kazanabilesiniz. Ancak satış ortaklığı linkini direkt olarak ClickBank’tan verildiği gibi paylaşmanız hem size hem de satış ortaklığı olduğunuz siteye zarar verecektir. Reklam Kanalı olarak Google Adwords ile bu satış ortağı olduğunuz ürüne reklam vermeye çalıştığınızda büyük ihtimalle kabul edilmeyecektir. Özellik le de Türkiye’den satış ortaklığı olunan Adwords reklamınız onaylanmayacaktır. Bu da demek oluyor ki siz satış ortaklığı linkinizle reklam veremeyeceksiniz. Ayrıca web sitenizde bu satış ortaklığı linklerini direkt olarak yayınlamanız da sitenize puan kaybettirecek ve zamanla belki de Google tarafından kara listeli siteler arasına alınarak arama motoru sıralamasından çıkarılabilirsiniz…

Peki bunun çözümü nedir?

İşte bunun çözümü satış ortağı olduğunuz bir ürün için “link kısaltımı” yapmaktan geçmektedir. Bu şekilde bir ürüne satış ortağı linkinizi direkt olarak web sitenizde, sosyal ağlarda ve reklam kanallarında paylaşmak yerine, bu linki herhangi bir link kısaltma hizmeti veren bir web sitesi ile kısaltarak kolay ve güvenli bir şekilde satış ortaklığı linkinizin kısaltılmış şeklini istediğiniz her yerde paylaşabilir ve kazanabilirsiniz.

Link Kısaltma yaparak para kazanabilirmiyim?

Evet. Linklerini kısaltarak para kazanabilirsin. Bunu sadece satış ortaklığı linki olarak düşünmeyin. Herhangi bir web sitesine ait olan alt saylarınızın linklerini de kısaltarak kazanbilirsiniz. Örneğin; Bir film sitesine sahip olan bir kişi her farklı film için ayrı bir sayfa yapacaktır ve bu her sayfa için link kısaltma yapmak güzel bir kazanç getirecektir.

Link Kısaltma yaparak ne kadar para kazanabilirim?

Arkadaşlar link kısaltma siteleri çoğu yabancı sitelerdir. Ancak ödeme alma konusunda birçoğunda sıkıntı yaşanmamaktadır. Ben sizlere burada ödeme alma konusunda sıkıntı yaşamayacağınız bazı sitelerin isimlerini vereceğim. Yerli kısaltma siteleri de mevcuttur. Ancak bunların size kazandıracağı miktarlar çok düşük olduğu için 1 tane site dışında yerli link kısaltma sitelerine değinmeyeceğim.

Genel olarak link kısaltma sitelerinden 1K (1000) tekil ziyaretçi için 0,50$ ile 5$ arasında para kazanabilirsiniz. Size ilk başta bu miktar çok düşük gibi gelebilir. Ancak ziyaretçi sayınız çok yüksek ise bu kazancınız da çok yüksek olacaktır. Yine örnek verecek olursak ziyaretçi sayısı çok yüksek olan forum ya da film siteleri linklerini kısaltarak günlük olarak 50$ civarı bir para kazanmaktadır. Şöyle bir düşünülünce bu sitelerin diğer gelir kaynaklarını hesaba katmadan sadece link kısaltarak bu parayı kazandığını unutmayalım..

Link Kısaltma ile Kazançlarımı Nasıl Alabilirim?

Link kısaltma hizmeti aldığınız web sitesi size linklerinizin tıklanma oranına göre komisyon ödediği için belli bir alt limite ulaştığınızda size ödeme yapmaktadır. Ödemelerinizi genel de PayPal hesabı üzerine alabiliyorsunuz. Yada hizmet sağlayan firmanın kendi ödeme sistemleri üzerinden de paranızı rahatlıkla alabiliyorsunuz.

Aşağıda Link Kısaltma Hizmeti veren Para Kazanabileceğiniz en önemli 4 siteyi sizler için paylaşmak istiyorum.

 

LİNK KISALTMA Sistemi ile Para Kazandıran Önemli Web Siteleri

1- ADF.LY : Bu site internet üzerinde para kazandırması açısından en çok tercih edilen link kısaltma sitesidir. Türkiye üzerinden linkinize tıklanmasıyla 1K tekil hit karşılığında 0,85$, çoğul hit karşılığında ise 0,50$ para ödemektedir. Sitenin alt ödeme yapma limiti ise 5$‘dır ve ödemelerinizi PayPal üzerinden rahatlıkla alabilirsiniz. Bu zamana kadar ödemelerinde hiçbir sıkıntı çıkmayan çok güvenli bir sitedir.

<<ADF.LY link kısaltma hizmetine ücretsiz üye olup para kazanmak için tıklayın>>

adfly.468x60 banner Link Kısaltarak Garantili Hızlı Para Kazanmak nasıl olur?

2- BC.VC : Bu link kısaltma hizmeti veren site ise Adf.ly sitesine göre daha az tercih edilmekle beraber diğerine göre 2 kat fazla kazandırmaktadır. Türkiye üzerinden 1K tekil hit karşılığında 2$, çoğul hit karşılığında ise 0,80$ gibi güzel bir para ödemektedir. Kazanç gelirlerinin bu kadar yükse olmasının nedeni pop-up kullanmasıdır. Bu siteyi kullanmanızı öneririm. Sitenin alt ödeme yapma limiti 5$‘dır ve aynı şekilde PayPal üzerinden ödeme yapmaktadır.

<<BC.VC link kısaltma hizmetine ücretsiz üye olup para kazanmak için tıklayın>>

bc.vc 468x60 Link Kısaltarak Garantili Hızlı Para Kazanmak nasıl olur?

3- MİKİURL : Yerli bir link kısaltma hizmeti olan MikiURL sitesinin kazandırdığı miktar biraz düşük olsa da yerli reklamlar göstermelerinden ve pop-up reklam kullanmamalarından dolayı ziyaretçiyi rahatsız etmeyecek şekildedir. Ayrıca site diğer benzerlerinden bir yönüyle de ayrılmaktadır. Sitenin tekil ve çoğul ayrımı yapmadan her ziyaretçiyi sayarak hesabınıza işlemesidir. 1K ziyaretçi karşılığında 1,5 TL para ödemektedir. Ödeme alt limiti olarak 10 TL biriktiği zaman her ayın 1’i ve 5’i arasında paranızı PayPal hesabınıza ya da banka hesabınıza ödemektedir.

<<MİKİURL link kısaltma hizmetine ücretsiz üye olup para kazanmak için tıklayın>>

mikiurl banner Link Kısaltarak Garantili Hızlı Para Kazanmak nasıl olur?

4- TR5.in : Bu link kısaltma hizmeti sağlayan site ise güzel kazançlar vermektedir.  Site 1K tekil ziyaretçi karşılığında 6 TL gibi çok güzel bir ücret ödemektedir. Sitenin ödeme alt limiti ise 20 TL‘dir. Ödemelerinizi her ayın 1’inde ve 16’sında alabiliyorsunuz. Ödeme yöntemi olarak site size PayPal ve Banka ödemesi seçeneklerinin yanında mobil ödeme ve misli ödeme gibi seçeneklerde sunmaktadır.

<<TR5.in link kısaltma hizmetine ücretsiz üye olup para kazanmak için tıklayın>>

tr5 in banner Link Kısaltarak Garantili Hızlı Para Kazanmak nasıl olur?

 

Yukarıda sizler için en güvenli ve hızlı kazanabileceğiniz link kısaltma hizmetlerini verdim. İlerleyen yazılarımda bu hizmetlerle ilgili detaylı kullanım ve kazanç istatistikleri göstermek istiyorum. Bol Kazançlar…

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Yorum Gönder

*

Powered by WordPress | For Free Cell Phones visit www.iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre Blog, Free MMORPG Games and Fat burning furnace review