100 TL’ye Harika bir Web Siteniz Olsun İstermiydiniz?

Paylaş

100TL websitesihizmeti 100 TLye Harika bir Web Siteniz Olsun İstermiydiniz?Evet yanlış duymadınız. İster bir kişisel web sitesi olsun, istersenizde bir ticari web sitesi. Bu fırsatı kaçırmayın.

İnternetin yaygınlaşmasıyla ve bilgisayarın artık her eve girmesiyle beraber hemen hemen her insanın bir bloğu, web sitesi, facebook adresi, twitter sayfası ve birçok kendine özel olan bilgileri paylaştığı ortamlar mevcuttur. İnternet üzerindeki bu özel sayfalar arasında en kişisel olanları ve kişiye özgü olanı ise size ait bir web sitesidir.

İster kendi bilgileriniz paylaştığınız bir web sitesi, isterseniz de uğraştığınız işle ilgili bir web sitesine sahip olmak artık çok da zor değil. Ancak böyle bir site sahibi olmak için biraz bilgili olmanız gerekir. İşte bu noktada sizin bilgi eksikliğinizi kapatacak ve çok ucuz olan 100 TL’ye WEB Sitesi Kurma Hizmeti devreye giriyor.

Profesyonel anlamda bir web sitesine sahip olmak için bir web uzmanına gittiğinizde en basit bir site için bile sizden 300 TL’den aşağıya bir para istemeyecektir. Çünkü istediğiniz özelliklerdeki bir web sitesinin minumum maliyeti budur. 100 TL Web Sitesi Kurma Hizmeti, içeriğini sizin istediğiniz şekilde uygun olarak hazırlanmış kişisel ya da ticari bir web siteyi size sağlamaktadır. Bu hizmeti almak için siz sadece kendinize bir domain (web sitesi ismi) belirliyor ve herhangi bir yerden bu domain ismini bildiriyorsunuz. Gerisini 100 TL Web Sitesi Kurma Hizmeti hallediyor. 1 sene boyunca sizin web sitenizin saklanacağı hosting (sitenin tutulduğu yer) hizmetini de 100 TL Web Sitesi Kurma Hizmeti ücretsiz vermektedir. Siz sadece içeriğinizi hazırlayın, domaininizi alın, şablonunuzu istediğiniz şekilde seçin ve 100 TL Web Sitesi Kurma Hizmetine bildirin. Hepsi bu kadar. 100 TL Web Sitesi Kurma Hizmeti’nin yanında size özel bir eğitimde hediye ediliyor. Web Sitenizin yapımı ile ilgili bütün videoları da size göndermektedir. Bu sayede web sitesi yapmayı da öğrenmiş oluyorsunuz. Tüm bu hizmetleri bundan daha ucuza alabilmeniz çok zordur. Hemen web sitesi sahibi olmak için başlamanızı tavsiye ederim.

>>> 100 TL Web Sitesi Kurma Hizmeti almak ve detaylı incelemek için tıklayın <<<

web sitesi hizmeti 100tl 100 TLye Harika bir Web Siteniz Olsun İstermiydiniz?

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Yorum Gönder

*

Powered by WordPress | For Free Cell Phones visit www.iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre Blog, Free MMORPG Games and Fat burning furnace review