Bilinmeyen Numaraları Telefon ya da İsimle Öğrenmek

Paylaş

isimden numara ogren Bilinmeyen Numaraları Telefon ya da İsimle Öğrenmek

11899 İSİM VE NUMARA SORGULAMA

Sizi birisi çaldırır kim olduğunu bilmezsiniz…

Sizi birisi arar sesinizi dinler, tekrar dönersiniz açmaz…

Size birisi mesaj atar numarayı tanımazsınız, merak edersiniz…

ve daha bunun gibi birçok durumda, hep merak edersiniz.

Bilinmeyen bir numaranın kime ait olduğunu herkes merak eder. Ancak bilinmeyen bir numaranın nasıl öğrenileceğini pek azımız bilir.
Eskiden 118 numara öğrenme servisi vardı. İnsanlar bir numaranın kime ait olduğunu öğrenebilmek için 118’i arayıp numarayı sorgulatırdık. Şimdilerde ise bununla ilgili birçok özel servis bulunmaktadır.

Ben size burada bu servislerin en farklı olanlarından birinden bahsedeceğim. Bu servis 11899 numaralı bilinmeyen numaralar servisidir. Sorgulama işlemleriniz tüm operatörleri kapsamaktadır. Turkcell, Vodafone, Avea ve Türk Telekom numaralarını kapsamaktadır.

numaradan isim ogren Bilinmeyen Numaraları Telefon ya da İsimle Öğrenmek

Bu servisin diğer servislere göre ön plana çıkan tarafı ise, “İsimden Numara Sorgulama” yani bir kişinin adı, soyadı ve il bilgilerini girerek anında numarasını öğrenebiliyorsunuz.

Diğer özelliği ise “Numaradan İsim Sorgulama” yani bilmediğiniz numarayı girerek kime ait olduğunu öğrenebiliyorsunuz. İşte bu iki özelliğin birleştiği servis ise 11899 numaralı bilinmeyen numaralar servisidir.Diğer bir özelliği ise, “Numara Sorgulama” ile bilmediğiniz bir numarayı sorgulatarak kime ait olduğunu bulabiliyorsunuz.

 

< TIKLA 18899 İSİMDEN NUMARA SORGULA >

<TIKLA 11899 NUMARADAN İSİM SORGULA >

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Yorum Gönder

*

Powered by WordPress | For Free Cell Phones visit www.iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre Blog, Free MMORPG Games and Fat burning furnace review