Beruby ile İnternette Neyle Uğraşıyorsanız Ondan Kolayca Para Kazanın

Paylaş

beruby Beruby ile İnternette Neyle Uğraşıyorsanız Ondan Kolayca Para KazanınBeruby, 4 yıldır 1,7 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı ile ve aylık 3 milyon hit trafiği ile 11 ülkede faaliyet gösteren ve kullanıcılarına çeşitli yöntemlerle para kazanmalarını sağlayan bir şirkettir. Beruby üzerinde yer alan sitelere kayıt olarak, bu siteleri ziyaret ederek, bazı sitelerde yer alan videoları izleyerek ve arkadaşlarınızı ve onlarında arkadaşlarını davet etmelerine yardımcı olarak para kazanıyorsunuz. Beruby’de kazanç yöntemleri çok yeni olduğu için gün geçtikçe daha fazla kazanç yöntemi ile para kazanabileceksiniz.

Beruby’den kazandığınız paraları ister banka havalesi şeklinde ister mobil ödeme şeklinde istersenizde PayPal hesabınıza isteyebiliyorsunuz. Ödeme limiti yoktur. Paranızı talep ettiğiniz anda anında ödemenizi almaktasınız.

Peki Beruby Nasıl Çalışmaktadır?

Beruby, Cashback dediği sistemler ile içerisinde bulunan mağazalar üzerinden alışveriş yaptığınızda bile para kazandırıyor. Ayrıca birçok mağazadan indirim kuponu da sizlere sunulmaktadır.

beruby ile nasil kazanilir Beruby ile İnternette Neyle Uğraşıyorsanız Ondan Kolayca Para Kazanın

Beruby, kullanıcılarına kazanç sağlarken 3 kavram etrafında şekillenir.

beruby anasayfam Beruby ile İnternette Neyle Uğraşıyorsanız Ondan Kolayca Para Kazanın

1. Kişiselleştirilmiş Ana sayfanız ve Favori olarak seçtiğiniz linkler

Beruby, İnternet Ana Sayfasınızı tamamen özelleştirme imkanı sunmaktadır. İnternetteki yaygın olarak kullanılan bağlantıları istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. En çok kullandığınız web sitelerini (sosyal medya, haberler, hava durumu vb.) ve benzeri siteleri ekleyerek internette geçirdiğiniz saatleri etkili ve hızlı bir hale getirmenizi sağlıyor.

Ayrıca Beruby’de sizin kendinize özel görmek istediğiniz bir kullanım aracı olduğu durumda bunu Beruby yetkilililerine bildirerek yardım alabiliyorsunuz.

beruby tasarruf Beruby ile İnternette Neyle Uğraşıyorsanız Ondan Kolayca Para Kazanın

2. Beruby ile internet üzerinden yaptığınız işlemler ve satın alımlardan tasarruf imkanı ile para

İnternet dünyasında ve piyasada yer alan binlerce şirket öncelikle sizi müşteri olarak edinme ve anket aktiviteleri, web sayfa ziyaretleri, video izlemek için zaman ayırmanızı ve bilgilerinizi kendi veri tabanında bulundurarak gerektiği zaman sizinle iletişim kurma ile ilgilenmektedir.kazanabilirsiniz.

Beruby’nin 100’den fazla şirketle anlaşması vardır. Bu şirketler Beruby’nun vereceği servisin ücretini öder ve Beruby’da bu ücreti alarak sizinle paylaşır. Eğer internet üzerinden satın alım işlemlerinde – Satın alırken para kazan- bölümünden para kazanmayı tercih ederseniz, almış olduğu komisyonun tamamını sizinle paylaşmaktadır. Eğer farklı yollardan tasarruf etmek isterseniz -Satın almadan para kazan- bölümünden ziyaret ettiğiniz siteler, kayıtlar gibi öğelerle para kazanabilirsiniz. Bu durumda Beruby’nin almış olduğu komisyonun %33,33’ü sizinle paylaşılmaktadır.

 beruby ailesi Beruby ile İnternette Neyle Uğraşıyorsanız Ondan Kolayca Para Kazanın3. Beruby Ailesi aracılığı ile ağınızda tasarruf ederek para kazanabilirsiniz.

Beruby, aile kavramına çok önem verdiği için tüm kullanıcıları aile olarak görmekte ve daha iyi bir iletişim ortamı sağlamak için birçok olanak sunmaktadır.

Ayrıca Beruby ailesine herhangi bir katkı sağlayan kullanıcıları ödüllendirmektedir. Bu nedenle, Beruby ailesine sizin davetlilerinizden ve onların davetlilerinin gerçekleştirdiği işlemlerden siz bir şey kazanmasanız bile, kazandıkları bakiyenin yarısını sizinle paylaşmaktadır. Bunun anlamı ise ağ üyelerinizin yapmış olduğu her ziyaret, kayıt, video izleme vb. işlemlerle kazanılan her 2 TL’den 1 TL’si sizin hesabınıza eklenecektir.

 

>>> Beruby ile para kazanmak için bu fırsatı kaçırmayın ve hemen başlayın <<<

banner beruby 468x60 tr TR Beruby ile İnternette Neyle Uğraşıyorsanız Ondan Kolayca Para Kazanın

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Yorum Gönder

*

Powered by WordPress | For Free Cell Phones visit www.iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre Blog, Free MMORPG Games and Fat burning furnace review