XDükkan Site ve Hosting hizmeti ile uyurken kazanmak

Paylaş

x dukkan XDükkan Site ve Hosting hizmeti ile uyurken kazanmakXTicaret’in kullanıcıları için satışa hazır olan anahtar teslimi internet sitelerine XDükkan adı verilir. Kullanıcılar bu XDükkan’a sahip oldukları takdirde internet üzerindeki potansiyel müşteri kitlesine çok daha hızlı ulaşırlar. XDükkan içerisinde satış için ürünler, hazır yazılmış makaleler, hazır reklamlar bulunur ve bunlar sahibine para kazandırır.

XDükkan sitenize hemen sahip olabilirsiniz. Aylık, yıllık kira derdi yok, tek seferde yapacağınız ödeme ile XDükkan sizin olacaktır.

Anahtar teslimi dememizin amacı, XDükkanın bir internet sitesinin sahip olması gereken tüm şartları sağlamasının yanında, satışa odaklanıp ek yapı ve araçları da içinde barındırır. Bu tarz bir internet sitesinin oluşturulabilmesi için teknik altyapının yanında sürekli güncelleme ve takipler yapmak gerekir. XTicaret sizin için XDükkan’a sahip olduğunuzda bunların hepsini yapacaktır.

XDükkan ile sahip olacağınız internet sitesinin özellikleri nelerdir?

  • Kendi alan adınızı kullanabilirsiniz (site adı. örn. www.xnetworkticaret.com)
  • Hazır hosting ( site barındırma,site yayınlama hizmeti)
  • Hazır ve birbirinden farklı site tasarımları
  • Kendi makalelerinizi çok kullanışlı bir editör ile sitenize yükleyebilir, dilediğiniz ürün yada konuları tanıtabilirsiniz!
  • Otomatik ürün ekleme
    Xdükkan sahiplerinin satış ortaklığı yapmak istedikleri ürünleri Xdükkanılarında otomatik olarak görebilmelerini sağlayan bir hizmettir. Xdükkan sahipleri sadece ana katagorileri belirler. Örn. Ana katagori yazılım ürünleri olarak seçilirse bu başlık altındaki tüm ürünler Xdükkanda yer alır.)
  • Otomatik makaleler
    Ürün tanıtım yazıları, hazır ve sürekli güncellenen,dinamik ve satışa odaklı site metinleri
  • Otomatik tanıtım sayfaları (landing page) Sistem tarafında hazırlanmış olan sistemin ve ürünün tanıtımının yapıldığı internet sayfalarıdır.
  • Videolu tanıtımlar (Satışa odaklı videolar)
  • Otomatik SEO (Doğal trafik oluşturma otomasyonu olarak açıklanabilir. Xdükkanıa ziyaretçi oluşmasını sağlar. Bu durum satışlara yansır. Ziyaretçi ne kadar çok olursa satışlar bu oranda artar. Bir internet sitesinde bulunması gereken çok önemli bir hizmettir. )

xdukkan XDükkan Site ve Hosting hizmeti ile uyurken kazanmak

Kısaca söylemek gerekirse XDükkan’a sahip olduğunuzda;

Satış için hazırlanmış bir web sitesi;
XDükkan’ınınız içindeki ürünlere tıklanıp satın alındığında size komisyon kazandıracak aynı zamanda da içindeki otomatik reklam ağı sayesinde size ekstra gelir sağlayacak bir web sitesi

XTicaret’in satış ortağı olur ve ürün havuzundaki ürünleri satarak, internetten nasıl para kazanılır gibi eğitimleri ücretsiz olarak alırsınız.

Yurtdışında böyle bir satış sitesine insanlar 1000’lerce dolar harcamakta ve bu işi XTicaret olarak türkçe bir şekilde rahatlıkla öğrenebilirsiniz.

Yeni çağın getirdiklerinden sizde faydalanmak istiyor ve internet üzerinden profesyonel bir şekilde para kazanmak istiyorsanız xdükkan ile kolay bir şekilde bunu yapma fırsatı kaçırmayın!

Hemen acele edin ve yerinizi ayırtın, xdükkan ile sınırsız bir gelişim sizleri bekliyor…

 

>>> XDükkan hakkında bilgi almak ve tanıtım videolarını izlemek için tıklayın <<<

 

xdukkan buton XDükkan Site ve Hosting hizmeti ile uyurken kazanmak

You can leave a response, or trackback from your own site.

Yorum Gönder

*

Powered by WordPress | For Free Cell Phones visit www.iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre Blog, Free MMORPG Games and Fat burning furnace review