XNetworkTicaret.CoM açılışını yaptı gördünüz mü?

Paylaş

xnetworkticaret site XNetworkTicaret.CoM açılışını yaptı gördünüz mü?

Arkadaşlar XTicaret‘in yeni kazanç platformu olan XNetwork Sisteminin kurulmasıyla birlikte Musa ERDOĞMUŞ (Google Kazançları yazarı) liderliğinde bende kendi ekibimi oluşturmaya başladım. Ekibimi geliştirmek ve tanıtımımızı yapmak için hazırlamış olduğumuz XNetworkTicaret.com web sitemiz açılışını yapmıştır. Tüm herkese ve ekibimdeki arkadaşlara hayırlı olmasını diliyorum. Kısa sürede büyük bir ekip oluşturarak, ekipteki herkesin kazanacağını düşünüyorum.

XNetworkTicaret web sitesi tasarım olarak sade ancak etkileyici görünümüyle dikkat çekmektedir. Domain ismi özellikle seçilen XNetworkTicaret, XNetwork.com.tr ve XTicaret.com sitelerinin isimlerinin birleştirilmesiyle oluşturulmuştur. Bu sayede SEO açısından büyük bir öneme sahip olmakla birlikte XNetwork ve XTicaret kelimelerinde Google aramalarında üst sıralarda yer alacaktır.  Bu sayede ekibimiz hızlı bir şekilde büyüyecektir. XNetworkTicaret web sitemizi ziyaret etmek için aşağıdaki butonu kullanabilirsiniz.

xnetworkticaret button XNetworkTicaret.CoM açılışını yaptı gördünüz mü?

You can leave a response, or trackback from your own site.

“XNetworkTicaret.CoM açılışını yaptı gördünüz mü?” için tek yorum yapılmış

  1. cimcime dedi ki:

    siteniz ve ekibinize başarılar…

Yorum Gönder

*

Powered by WordPress | For Free Cell Phones visit www.iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre Blog, Free MMORPG Games and Fat burning furnace review