Web Sitenizin Trafiğini Nasıl Artırırsınız?

Paylaş


hitsaati Web Sitenizin Trafiğini Nasıl Artırırsınız?
Arkadaşlar daha önceki yazımda (websihirbazi) bir web sitesi oluşturmaya yönelik bilgiler vermiştim. Ancak sadece bir web sitesine sahip olmak gerçekten bu işte başarılı olacağınız anlamına gelmez. Web sitesi bir binanın sadece temelidir. Ancak bu temelin üzerine evinizi inşaa edersiniz. Evinizin adresini kimse bilmiyorsa bu evde sizin oturduğunuzu da kimse anlayamaz. İşte evinizin yani web sitenizin adresini insanlara ulaştırmak web dünyasında bu yüzden çok önemli bir konudur. Web site trafigi arttirma web sitenizin ziyaretçi ve işlem sayısının artırılması ile gerçekleşir. Bununla ilgili bir çok yöntem (ücretli-ücretsiz reklam, referans linkler, sosyal medya v.b.) mevcuttur. Bu konularla  ilgili olarak daha sonra ayrıntılı yazılar yazacağım.

Sizlere web sitenize ziyaretçi kazandıracak bir yöntemden bahsetmek istiyorum. Bu yöntemin adı HitSaati şu şekilde çalışmaktadır. Sitenizi öncelikle <buraya> ücretsiz olarak kayıt ediyorsunuz. Ardından ilk olarak 500 Hit kredi kazanıyorsunuz. Bu 500 Hit Kredinin anlamı şudur. Web siteniz 500 kere reklam şeklinde diğer kullanıcılara gösterilecektir. Tabi ki bu gösterim işini HitSaati yapmaktadır. Ayrıca 500 Hit Krediniz bittiğinde kredi kazanabilmek için Hit Kazan kısmından tekrar hit kredi toplayabilmektesiniz. Eğer ben kredi toplamayla zaman kaybetmek istemiyorum, direk olarak web sitemin ziyaretçi sayısını artırmak için trafik sağlamak istiyorum diyorsanız o zaman HitSaati belirli ücret karşılığında sizlere bu hizmeti sunmaktadır. Bu hizmetlerin fiyatları ve Web sitenize sağladığı Hit sayılarına aşağıdan bakabilirsiniz.

  • BASIC-MAX : Üyelik Bonusu 500 HiT, Her 15 Saniyede 1,25 Hit Kazanırlar + 3,000 HiT Hediye
    Ücret = 30 TL (YILLIK)
  • SILVER-MAX : Üyelik Bonusu 500 HiT, Her 15 Saniyede 2 Hit Kazanırlar + 10,000 HiT Hediye
    Ücret =60 TL (YILLIK)
  • GOLD-MAX : Üyelik Bonusu 500 HiT, Her 15 Saniyede 3 Hit Kazanırlar + 30,000 HiT Hediye
    Ücret = 120 TL (YILLIK)

Sonuç olarak şunu söylemek istiyorum. Web sitenize hızlı bir şekilde ziyaretçi çekebilmek ve sitenizin değerini arttırmak istiyorsanız muhakkak kullanmanız gereken bir sistem. Bu sayede Web sitenizle ilgili planlarınızı daha hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

–> HitSaati Paketlerini incelemek için tıklayın…

110x42 Web Sitenizin Trafiğini Nasıl Artırırsınız?

You can leave a response, or trackback from your own site.

Yorum Gönder

*

Powered by WordPress | For Free Cell Phones visit www.iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre Blog, Free MMORPG Games and Fat burning furnace review