Tattoo Dünyasına Begüm Öztürk ile bir yolculuk

Paylaş

tattoo dunyasi Tattoo Dünyasına Begüm Öztürk ile bir yolculukArkadaşlar geçenlerde internet üzerinde bir araştırma yaptım ve internet üzerinden en çok aranan kelimelerin şunlar olduğunu gördüm.

Tattoos – 1,044,390
Web Hosting – 939,609
Poker – 337,608
Software – 462,942
Sigorta – 572,127

Bu kelimelerin başında Tattoo yani dövme gelmektedir. Dövme;  insan derisi üzerine yapılan işaret ve desenlere denir. Neden en çok arama yapılan kelimenin bu olduğunu merak ederken aslında Dünya üzerinde Tattoo yani dövmelere olan ilginin çok büyük olduğunu gördüm.

Hal böyle olunca da Tattoo ile ilgili bizim Türkiye’den bu işle ilgilenen profesyonel biri varmı diye gezinirken Ressam Begüm ÖZTÜRK‘e rastladım.

Tatto Dünyası isimli web sitesinde kendi hazırlamış olduğu bir dövme arşivinden bahsetmektedir. Kendisi şu an Almanya ve Hollanda’da birçok Tattoo stüdyosuna dövme tasarımı yapıp satmaktadır. Yabancı ülkelerde kullanılan ve hiç kullanılmayan tasarımlarını ve edindiği 15.000 adetlik Tattoo arşivini bu siteden sizlerle paylaşmaktadır.

Tattoo Dünyası sayesinde sahip olacaklarınız;

  • 15.000 adet renkli, siyah beyaz ve gölgeli tattoo arşivi
  • Yurtdışındaki tattoo stüdyoları için çizdiği dövmelerin tamamı (Türkiye’de bir benzerlerini bulamazsınız)
  • Sadece bu tattoo paketi için hazırladığı eşsiz, ve beğeneceğinizden emin olduğu dövmeler
  • 3 kereye mahsus olarak istediğiniz tasarımı adınıza yada baş harflerinize uyarlayacağımız bir kod numarasıBegum Ozturk 300x208 Tattoo Dünyasına Begüm Öztürk ile bir yolculuk

Farklı Olmak isteyen insanlar Farklı Hareketler Göstererek kendini beLLi etmek ister.
Sen ise dövmenle fark yarat
Tek Farkın Daha FarkLı Olmak olsun!

Begüm ÖZTÜRK

You can leave a response, or trackback from your own site.

Yorum Gönder

*

Powered by WordPress | For Free Cell Phones visit www.iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre Blog, Free MMORPG Games and Fat burning furnace review