SEM (Search Engine Marketing) ve Kazancınız

Paylaş

Search Engine Marketing1 SEM (Search Engine Marketing) ve Kazancınız
SEM (Search Engine Marketing), yani arama motoru marketi Google tarafından geliştirilmiş Adwords reklamcılığı olarak bilinir. İnternet dünyasının devi olan Google’ın internet kullanıcıları için geliştirmiş olduğu bir sürü araç vardır. Google Adwords da bunlardan birisidir. İnternet üzerinde ticaretle ilgili bir siteniz olduğunu düşünün ve bu siteyi istenilen kullanıcılara ulaştırabilmek için gerekli şey nedir ? Tabi ki de reklam. İşte Google Adwords reklamları ile belli bir ücret karşılığında google aramalarında reklamlarınızın görünmesini sağlayabilirsiniz.
Ancak son zamanlarda bilinçsizce yapılan Adwords kullanımları özellikle ülkemiz için çoğu kişinin hesabının askıya alınmasına neden olmuş ve bazı kişilerinde  hesapları kapatılmıştır. Bu sebeple de bu durumdaki mağdur kişilere  yardımcı olabilmek amacıyla Adwords Kupon Sırları (tıklayın), GoogleZede (tıklayın), Reklam Uzmanı (tıklayın), Adsense Canavarı (tıklayın) gibi yardımcı kaynaklar ortaya çıkmaktadır.  Bu ürünlerle ilgili detaylı bilgi için kaynakları incelemenizi tavsiye ederim.
SEM ile herkes başarıya ulaşacak diye bir şey yoktur. Özellikle de bizim insanlarımız bir işin kolayına kaçmaya ya da o işin bir kestirme yolunu bulup halletmeye çalışır. Doğru olan kesinlikle işin ilk kaynağından öğrenmek ve buna göre hareket etmektir. Tahmin ediyorum ki çoğu kişi Google Adwords reklamcılığını ilk kaynaktan (tıklayın) öğrenmek yerine başka siteleri, forumları gezerek bu işin acaba püf noktaları nelerdir diye araştırmıştır.
İşte bu yüzden lütfen bilinçli bir internet kullanıcısı olarak bu işte uzun süre başarı elde etmek istiyorsak bunlara dikkat edelim.  Başarının asıl sırrı özgün ve kaliteli işler çıkarmanızda yatmaktadır. Eğer yaptığınız işte başarılıysanız ve farkınızı müşterilerinize gösterebiliyorsanız zaten reklam yapmanıza gerek kalmayacaktır. Reklamınızı onlar sizin için zaten yapıyor olacak. Bol Kazançlar…

You can leave a response, or trackback from your own site.

Yorum Gönder

*

Powered by WordPress | For Free Cell Phones visit www.iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre Blog, Free MMORPG Games and Fat burning furnace review