Kısmetinizi hala bulamadınız mı? O zaman KısmetiniAra

Paylaş

kismetiniara Kısmetinizi hala bulamadınız mı? O zaman KısmetiniAra

Arkadaşlar internet üzerinden önce arkadaş olduktan sonra bu ilişkiyi daha güzel noktalara taşıyarak evlilik (izdivaç) yapan insanları duymuşsunuzdur.

Kimi bu insanların olup olmadığını tartışırken, kimileri de internetten evlilik doğru mudur? gibi konularla uğraşa dursun…

Özellikle Dünya üzerindeki en büyük sosyal paylaşım ağı diyebileceğimmiz Facebook çıktıktan sonra günümüzde insanların internet üzerinden kurdukları arkadaşlık, dostluk ve samimiyet bağları daha da güçlenmiştir. İşte bu gibi güvenli sosyal paylaşım ağlarından biri de Türklerin oluşturmuş olduğu KısmetiniAra adı ile açılmıştır.

KısmetiAra.Com daki bazı özellikleri belirtecek olursak;

  • Üye olmak 1 Dakika gibi kısa bir sürede tamamlanıyor. Üye olmak için onlarca soru yanıtlamanıza gerek kalmıyor.
  • Devamlı yüksek Çevrimiçi (Online) üye sayısı
  • Çeşitli kategorilerde üye araması yapabiliyorsunuz. Örneğin; İlçenizde hatta semtinizde oturanları arama yaptırabiliyorsunuz.
  • Sesli ve görüntülü sohbet edebiliyor, profil bilgilerinizi kimin gezdiğini görebiliyorsunuz.
  • Favori listesine ekleyenleri öğrenin, size “Evet” diyenlerden haberdar olun.

Kısaca şunu söyleyebilirim ki KısmetiniAra web sitesi üyelerine sadece arkadaş bulmakla kalmıyor. Evlenmek için size uygun hayat arkadaşı bulmanızda yardımcı oluyor. Bu konularda kendinizi zayıf hissediyorsanız denemenizde fayda var. Aşağıdaki linkten web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

—>>> KısmetiniAra Web sitesini ziyaret etmek için tıklayın…

You can leave a response, or trackback from your own site.

Yorum Gönder

*

Powered by WordPress | For Free Cell Phones visit www.iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre Blog, Free MMORPG Games and Fat burning furnace review