Aref Ghafouri eğlendirdi girişimcilerede Facebook’ta kazanç kapısı açıldı!

Paylaş

Aref Ghafouri Aref Ghafouri eğlendirdi girişimcilerede Facebook’ta kazanç kapısı açıldı! Arkadaşlar sanırım Aref Ghafouri’yi tanımayan kalmamıştır. Bu aralar özellikle Türkiye’nin gündeminde eğlence amaçlı olan bu tarz programlar mevcut. İnsanlar bu yarışma programlarındaki kişileri adım adım takip etmekte ve dilden dile bu kişilerin programlardaki hünerleri konuşulmaktadır. Böyle olunca da tabi bu kişilerin sayesinde bazı girişimcilere de kazanç kapıları açılmaktadır. Özellikle son dönemin en konuşulan yarışmacılarından olan Aref Ghafouri yaptığı ilginç gösterilerle tüm insanların dikkatini toplamayı başarmış ve gerçekten insanları hem düşündürmüş hemde eğlendirmiştir. Hal böyle olunca da bunu kazanç kapısına çevirmeye düşünen kişilere ışık tutmuştur.

Facebook gibi tüm Dünya üzerinde Türkiye’nin nüfusundan fazla kullanıcısı olan bir sosyal ağı düşündüğümüzde böyle bir platformda yer almak ve tanınmak ta insanlara gelir kaynağı oluşturmaktadır. Facebook üzerinde oluşturulan Fan sayfaları ile üyeler oluşturulmakta ve çeşitli reklam olanakları ile insanlar para kazanmaktadır. Aref’in kendi açmış olduğu Fan sayfası tabi ki doğal olarak onun daha da tanınmasını ve kendini göstermesini sağlamıştır. Bu olması gereken normal bir durum.

Ancak Facebook gibi bir ortamda Aref’in kendine ait olmayıpta Aref Fun Sayfası adıyla, başkaları tarafından açılmış bir sürü beğen sayfası bulunmaktadır. Bu şekilde geniş kitlelere ulaşmaya çalışan girişimciler bunu bir fırsat olarak değerlendirip bu fan sayfalarından kazanç sağlamaktadırlar. Kazanç sağlama sistemi işin biraz daha detaylı kısmı olduğu için bunu daha önceki Facebook kullanıcısı olarak nasıl para kazanılır? adlı yazımda anlatmıştım.

Burada önemli olan konu şudur ki Facebook gibi 400 Milyondan fazla kullanıcısı olan sosyal bir ağ nasıl para kazanmamıza yardımcı olabilir. İşte bu noktada kazanç sağlayabilmeniz için Facebook ile ilgili bilgi ve tecrübe düzeyinizin fazla olması gerekiyor. Bunun için hazırlanmış olan Facebook Para Rehberi ile bu sosyal ağı kullanarak nasıl para kazanabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

–>> Facebook Para Rehberi’ni incelemek için tıklayın…

You can leave a response, or trackback from your own site.

“Aref Ghafouri eğlendirdi girişimcilerede Facebook’ta kazanç kapısı açıldı!” için tek yorum yapılmış

  1. Sedef dedi ki:

    Gerçekten bazı kişiler nereden para kazanılacağını çok iyi biliyor ;)))

Yorum Gönder

*

Powered by WordPress | For Free Cell Phones visit www.iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre Blog, Free MMORPG Games and Fat burning furnace review