Hotfile’da Download yaparak Para Nasıl Kazanılır ?

Paylaş

hotfile Hotfile’da Download yaparak Para Nasıl Kazanılır ?     Hemen hemen herkes internetten film, müzik, oyun, program ya da benzeri dosyaları download sitelerinden indirmiştir. Peki bunları indirerek para kazanılabileceği hiç aklınıza gelmişmiydi ? 
    Bu şekilde indirme sitelerinden indirilen dosyalara göre site size bir ödeme yapmaktadır. Hotfile sistemi ile download başına belli miktarda ödeme alırsınız. Özellikle İnternet girişimcilerinin kaçırmaması gereken bir kazanç yöntemi olan Hotfile yüklediğiniz dosyaların başkaları tarafından indirilmesi karşılığında size belli bir komisyon ödemektedir. İlk seviyede aldığınız para 1000 indirme için 5 dolar civarındadır. Bu kadar indirme ye bu miktar az gibi görünebilir. Ancak yüklediğiniz dosyanın indirme sayısı arttıkça kazancınız da buna göre artacaktır. Zamanla kazandığınız kazançlarda Hotfile’ın size vermiş olduğu seviyeye göre artacaktır. Örnek verecek olursam çok yüksek bir hite sahip bir forum siteniz olduğunu düşünün. Hotfile dosyalarınızın indirme linklerini bu forumda ziyaretçilere sunarak çok yüksek bir gelire sahip olabilirsiniz. Günümüzde, özellikle de Türkiye’de internet forumcularının gelir kazançları bu şekilde oluşmaktadır. Ancak tabi ki bu şekilde profesyonel bir şekilde yüksek gelirler elde edebilmek için öncelikle bu işin nasıl gerçekleştiğini öğrenmeniz gerekir. İnternet girişimcilerinden bir arkadaşımızın  Hotfile’ da nasıl kazanç elde edilebileceği ile ilgili detaylı olarak hazırlamış olduğu Hotfile Uzmanı Eğitim Seti’ ni incelemenizi tavsiye ederim . Bu eğitim seti ile bu işin nasıl yapıldığını ayrıntılı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

“Hotfile’da Download yaparak Para Nasıl Kazanılır ?” için 2 yorum yapılmış

  1. karamercan01 dedi ki:

    Hotfile uzmanı Eğitim Setini indiremedim. nasıl indirebilirim acaba ?

Yorum Gönder

*

Powered by WordPress | For Free Cell Phones visit www.iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre Blog, Free MMORPG Games and Fat burning furnace review