Bilayem Web Programlama Seti İşe Yarar(mı)?

Paylaş

 

bilayem2 Bilayem Web Programlama Seti İşe Yarar(mı)?

Bilayem Web Programlama Seti

        

         Arkadaşlar bu aralar X-Ticaret’e yeni bir ürün eklendi. Bilayem Web Programlama Seti adındaki bu ürün internette web programcılığıyla uğraşmak isteyen ve bu işe yeni başlayan kişilere hızlı bir şekilde ASP, PHP ve JavaScript kodlama dillerini öğretmeyi amaçlamaktadır. Günümüzde artık her insanın kişisel olsun ticari amaçlı olsun bir web sayfası olduğu düşünülürse gerçekten eğitici bir set olacağı düşünülebilir. Ama ne yazık ki ürünün tanıtım yapıldığı web sitesinin çok kötü bir tasarım ve kodlama ile  yapılmış olması bu ürünü alan kişilere ne kadar faydalı olacağı konusunda düşündürmektedir. Bu ürünü hazırlayan arkadaşımız özellikle web programcılığıyla ilgili bir eğitim seti hazırladığı için ürünün satış sitesinde de bunun hakkını vermesi gerekirdi. 


     Ayrıca bu üründe öğretilen PHP, ASP ve JavaScript kodlama dilleri zaten öyle bir e-kitapla öğrenebilecek türden bilgiler değildir. Uygulama yapmayı gerektirir. Bunun yerine ürün alacak kişilerin bence görsel olarak hazırlanmış eğitim setlerini düşünmeleri gerekir. İnternette biraz araştırma yapıldıktan sonra bu setlere rahatlıkla ulaşabilirsiniz.          

–>Bilayem Web Programlama Setini incelemek için buraya tıklayın

You can leave a response, or trackback from your own site.

Yorum Gönder

*

Powered by WordPress | For Free Cell Phones visit www.iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre Blog, Free MMORPG Games and Fat burning furnace review