RoboForm, Otomatik form ve anket doldurma programı

Paylaş

RoboForm RoboForm, Otomatik form ve anket doldurma programıÇoğu kişi forum sitelerine üye olurken bir sürü soru sormalarını ve bu soruları tek tek doldurmayı pek sevmez. Çünkü bazen forumlar ya da normal bir web sitesine üye olduğunuzda o kadar soru sorabiliyorlar ki çok fazla zaman kaybediyorsunuz. İşte şimdi sizlere tanıtacağım bu program sayesinde bilgilerinizi programın içerisine form doldurur gibi 1 kere giriyorsunuz ve gerisini artık RoboForm kendisi hallediyor. RoboForm ile girmiş olduğunuz bilgilerin bir web sitesinde ya da forum sitesinde otomatik olarak doldurmasını sağlıyorsunuz.

Anket İşiyle Uğraşanlara Büyük Kolaylık Sağlıyor…

Bazı e-mail gönderen arkadaşlarımız, özellikle de anket kazançlarıyla uğraşanlar yüzlerce anket firmasına üye olurken çok sıkıntı çektiklerini ve bunu nasıl halledebileceklerini soruyorlar. Bu yüzden de bu program özellikle o arkadaşlarımız için büyük bir kolaylık sağlayacaktır. Firmaların gönderdiği anketleri doldururken de bazı alanların doldurulmasında bu programı kullanabilirsiniz. Anket firmaları çok farklı tarzda sorular sorabilmektedir. Bu yüzden bazı kısımları doldururken bunların cevabını bilmediğimizden önceden RoboForm içerisine giremiyoruz bu nedenle bu kısımlarda elle doldurmanız gerekecektir. Ancak bu program sayesinde genel olarak hızlı bir şekilde anketleri doldurabileceksiniz.

RoboForm programının 2 farklı sürümü mevcuttur. İlki programın sadece belli kısımlarını kullanabildiğiniz RoboForm Trial (Ücretsiz Versiyon). İkincisi de programın tamamını kullanabildiğiniz RoboForm PRO (Ücretli Versiyon). İlk etapta programın nasıl çalıştığını görebilmek için ücretsiz versiyonunu indirip kullanabilirsiniz. Ancak programdan tam verim alarak kullanmak istiyorsanız size tavsiyem ücretli versiyonunu kullanmanızdır. Aşağıdaki linklerden RoboForm’un iki versiyonunu da indirebilirsiniz.

RoboForm Trial 150x150 RoboForm, Otomatik form ve anket doldurma programı

RoboForm Trial (Ücretsiz Versiyon) programını bilgisayarınıza indirmek için tıklayın.

RoboForm PRO 150x150 RoboForm, Otomatik form ve anket doldurma programı

RoboForm PRO (Ücretli Versiyon) programını bilgisayarınıza indirmek için tıklayın.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Yorum Gönder

*

Powered by WordPress | For Free Cell Phones visit www.iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre Blog, Free MMORPG Games and Fat burning furnace review