XNetwork hızlı bir yükselişe geçti. Hemen Başlayın

Paylaş

xnetwork XNetwork hızlı bir yükselişe geçti. Hemen BaşlayınArkadaşlar dün gece XNetwork‘ ün 2. Semineride yapıldı. Bu seferki seminerde kafalardaki tüm soru işaretleri temizlendi. XNetwork’e ve Musa ERDOĞMUŞ (Google Kazançları‘nın yazarı) kullanıcılardan tam not aldı. XNetwork, 1 Ağustosta 1000 kişilik rekor bir açılış kullanıcısına imza atmıştı. O günden bugüne 5 gün gibi kısa bir zaman geçmesine rağmen XNetwork’e günde ortalama 50-100 arasında bir üye kayıt olmaktadır. Yani bu aralar XNetwork üyeliğinizi başlatırsanız çok kısa zamanda ekibiniz oluşacaktır. Bu bize XNetwork’ ün gücünü göstermektedir. Bu şekilde devam ettiği taktirde XNetwork çok kısa bir zamanda önce 10.000 daha sonra Türkiye’de hedeflediği 1.000.000 üye sayısına ulaşacağına inanıyorum. Ardından bu süreç Dünya Pazarına açılması ile daha da büyüyecektir. Ayrıca üye sayısı arttıkça XTicaret tarafından XClub, XMarket, XAcademy ve XDukkan daha da geliştirilecektir. XClub sayesinde çeşitli firmalardan indirimler, XClub banka kartları, rezervazyonlar, indirimli uçak biletleri ve daha birçok şey.

Hala XNetwork’ te yerinizi almadıysanız size tavsiyem çok geç olmadan ve ileriki zamanlarda  XNetwork’ü daha önce görmüştüm ama aldırış etmedim gibi pişman olacak sözler söylemeden bir an önce XNetwork’e katılmanızdır. XNetwork kurucusu Musa ERDOĞMUŞ ve benim önderliğimde güçlü XNetwork ekibimizde yer almak istiyorsanız aşağıdaki buton ile XNetwork sitesine giderek üyelik kaydınızı yapabilirsiniz.

XNetwork1 XNetwork hızlı bir yükselişe geçti. Hemen Başlayın

You can leave a response, or trackback from your own site.

Yorum Gönder

*

Powered by WordPress | For Free Cell Phones visit www.iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre Blog, Free MMORPG Games and Fat burning furnace review