R10.net WebMaster Forumuna Nasıl Üye Olursunuz ?

Paylaş

r10 net R10.net WebMaster Forumuna Nasıl Üye Olursunuz ?

Türkiye’nin en kaliteli webmasterlarının buluştuğu adres olan r10.net sahip olduğu birikimle webmasterların adeta göz bebeğidir. İçerisinde yer alan konuları kısaca özetleyecek olursam Google ile ilgili aradığınız hemen hemen herşey, SEO Danışmanlığı, Programlama dilleri hakkında bilgiler, Teknoloji hakkındaki son yenilikler, Sosyal ağlar ve kullanımları ve bunun gibi daha bir çok güncel konu yer almaktadır. Ancak bu konuları takip edebilmek ve üye olabilmek için sitede kayıtlı olan bir tanıdığınızdan davetiye almanız gerekmektedir. Eğer sitede kayıtlı bir tanıdığınız yoksa kısa bir özgeçmişinizi site yöneticilerine göndererek davetiye alabilirsiniz. Yalnız özgeçmişinizin bilgisayar alanında sağlam bir altyapıya sahip olduğunuzu gösterir biçimde doldurulması gerekmektedir. Özellikle de uzmanlık alanınız, internet ve bilgisayar alanındaki tecrübe ve bilgi düzeyiniz siteye davet edilmenizde büyük rol oynuyor. Ayrıca siteye davet edilebilmek için de kendi hazırlamış olduğunuz sitenin mail adresi ile başvurada bulunmalısınız. Facebok, Twitter, Friendfeed gibi sosyal ağlarda yer alan profilinizi de belirtmeniz üye olabilme şansınızı yükseltmektedir. Aşağıdaki şablonu uygun bir biçimde doldurduktan sonra buradan konu açarak davetiye isteyebilirsiniz.

  • Ad Soyadı :
  • Web Siteleriniz :
  • Email adresiniz: (email adresiniz kendi sitelerinizden birinin uzantısında olmak zorundadır. Örneğin siteniz deneme.com ise mailiniz@deneme.com uzantılı olmalıdır. Davetiye bu mail adresine gönderilir.Ücretsiz mail adresi yazmayınız. Davetiye gönderilmez.)
  • Uzmanlık Alanınız :(Herhangi bir konuda uzmanlığınız varsa belirtiniz “programlama, tasarım, java, c++ vs..)
  • Facebook,Twitter,Friendfeed üye profiliniz:(Bunlardan herhangi birisini vermeniz davetiye alma şansınızı yükseltecektir)
  • Kendiniz ve İnternet Hakkındaki Geçmişiniz:
  • (Burada kendiniz hakkında ve web ortamında yaptığınız işler hakkında bilgiler verebilirsiniz)
  • Neden r10’a üye olmak istiyorsunuz:

Yukarıdaki bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurup konu açtıktan sonra r10.net yöneticileri tarafından üyelik başvurunuz 5 gün içerisinde incelenip olumlu ya da olumsuz geri dönüş yapılacaktır. Herkese başarılar…

You can leave a response, or trackback from your own site.

“R10.net WebMaster Forumuna Nasıl Üye Olursunuz ?” için tek yorum yapılmış

  1. facebook video dedi ki:

    Güzel paylaşım olmuş teşekkürler

Yorum Gönder

*

Powered by WordPress | For Free Cell Phones visit www.iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre Blog, Free MMORPG Games and Fat burning furnace review