XTicaret’e Üye Ol Hemen Kazanmaya Başla !

Paylaş

XTicaret XTicaret’e Üye Ol Hemen Kazanmaya Başla ! 

     2009 ‘lu yıllara kadar Amazon, eBay, Plimus, Clickbank gibi yabancı kaynaklı sistemlerden kazanç elde etmeye çalışıyorduk. Çünkü Türkiye’de Affiliate Marketing sistemi için kazançlı ve güvenilir bir ortam yoktu. Ancak durum artık böyle değil, Türkiye’de bir kaç yıl önce gelişmeye başlayan Affiliate Marketing sistemi, hızlı bir şekilde büyümektedir. Özellikle Affiliate Marketing sisteminin ülkemizde gelişimine öncülük eden Musa Erdoğmuş‘un Google Kazançları adlı kitabı bu büyümenin en güzel göstergesidir.  Bu işe yeni başlayanlar için çok faydalı olan bu kitap en anlaşılır bir şekilde bu sistemi anlatmaktadır. Ayrıca Musa Erdoğmuş’un kurulmasında öncülüğünü yaptığı XTicaret.com platformu ise Affiliate Marketing sisteminin Türkiye’de ki başlangıcını oluşturmaktadır.  

Peki XTicaret Nedir ? 
     Xticaret öncelikle tamamen yerli sermaye ile kurulmuş bir satış ortaklığı platformudur. Sitede değişik kategorilerde yer alan ürünlerden herhangi birine ortak olursunuz ve sattığınız ürün başına ürün sahibinin belirlemiş olduğu komisyon miktarı kadar kazanç elde edersiniz. Şu anda XTicaret’te 1000’in üzerinde satış ortağı bulunmaktadır. Bu sonuç XTicaretin bu işte gerçekten başarılı olduğunu göstermektedir.  

XTicaretten Ne kadar Kazanabilirim?
     XTicaret sistemi ile satış ortağı olduğunuz bir üründen alacağınız komisyon miktarı 8 ile 50 TL arasında değişmektedir. Bu işte daha önce tecrübesi olan bir kişinin günlük kazancı 250 TL ye kadar çıkabilmektedir. Ancak bu işe yeni başlayan bir kişiyseniz hemen bu kadar çok kazanmayı beklemeniz hata olur. Çünkü Affiliate Marketing sistemini öğrenmeniz ve bu sistemden nasıl para kazanılcağını bilmeniz gerekmektedir. Zamanla bu işi daha iyi kavradıkça kazancınız zaten kendiliğinden artacaktır. Eğer bu işe yeni başlamayı düşünüyorsanız ve bu konu hakkında bilginiz yoksa XTicaretPRO eğitim setini almanızı öneririm. XTicaretPRO, XTicaret platformunun nasıl aktif bir şekilde kullanılacağını ve bu sistemi kullanarak nasıl para kazanabileceğinizi anlatan para iade garantili güvenilir bir kaynak.  

–>XTicaretPRO Eğitim Setini İndir         

 

xticaretpro XTicaret’e Üye Ol Hemen Kazanmaya Başla !  

XTicaretten Ödemelerimi Nasıl Alabilirim ?
     XTicaret Platformu altyapı itibariyle internet güvenlik sertifikasına sahip bir sistemdir. Komisyonların ve ürün satışlarındaki ödemelerin güvenliği de bu sayede güvence altındadır. XTicaret komisyon ödemelerini ayda 2 defa olmak üzere, her ayın 5’i ve 21’inde yapmaktadır. Ödemeleriniz herhangi bir T.C. İş Bankası hesabınıza direkt olarak bekletilmeden aktarılır.  

XTicaret’e Nasıl Üye Olunur ?
     XTicaret ilk kurulduğunda sisteme üyelik için herhangi bir ücret alınmıyordu. Ancak sistemin güvenirliği o kadar kabul gördü ki sisteme herkesin üye olması yerine 20 TL gibi küçük bir ücret karşılığında bu işi gerçekten ciddiye almak isteyen kişilerin üye olması sağlandı. Bu sayede ülkemizde affiliate marketing sistemi giderek daha önemli bir hale gelmeye başladı. XTicaret’e hemen üye olmak için aşağıdaki linke tıklayın. Üyelik işlemlerinizi tamamladıktan sonra artık sistemden bir ürün seçimi yaparak kazanmaya başlayabilirsiniz.  

 


Herkese bol kazançlar… 
You can leave a response, or trackback from your own site.

Yorum Gönder

*

Powered by WordPress | For Free Cell Phones visit www.iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre Blog, Free MMORPG Games and Fat burning furnace review