GooMass Kardeşler neden bu kadar çok satıyor ve alanlara çok kazandırıyor?

Paylaş

goomass kardesler GooMass Kardeşler neden bu kadar çok satıyor ve alanlara çok kazandırıyor?GOOMASS

KARDEŞLER

GooMass İnternetten Para Kazanma Kiti‘nin yazarları Cüneyt Seçkin ve Orçun Oruç AYKAÇ kardeşler bundan 2 yıl öncesine kadar pek tanınmıyordu. Çünkü GOOMASS piyasaya çıkmamıştı. Ancak onlar internetten zaten para kazanıyorlardı.

Nasıl mı? Tabiki de Affiliate Marketing ve E-Ticaret sistemlerini kullanarak.

Aslında GOOMASS KARDEŞLER (Cüneyt Seçkin ve Orçun Oruç AYKAÇ), 2009 yılında Türkiye’nin ilk Affiliate Eğitim ürünü olan Google Kazançları‘nı geliştirerek bu işe başladılar. Musa ERDOĞMUŞ (Google Kazançları yazarı)’un bu kardeşler üzerindeki etkisi çok büyüktür.

Musa Bey Türkiye’ye Affiliate Marketing sektörünü tanıtan öncü kişidir. Goomass Kardeşler’de Musa Bey’in izinden giderek bu sektörü biraz daha yukarı taşıdılar.

Goomass Kardeşler ilk olarak Musa Bey’in kurucusu olduğu XTicaret Satış Ortaklığı platformunda çok iyi miktarda kazançlar elde etmişlerdir. Bu kazançların XTicaret ekran görüntüsünü sizlerle paylaşmak istiyorum.

Goomass kardesler xticaret gelirleri GooMass Kardeşler neden bu kadar çok satıyor ve alanlara çok kazandırıyor?

Yukarıdaki resimdeki gelirler Goomass Kardeşlerinden olan Cüneyt Seçkin AYKAÇ hesabına XTicaret tarafından ödenmiştir. Yukarıdaki tablo Goomass Kardeşlerin kendi ürünleri olan Goomass İnternetten Para Kazanma Kiti satışa çıkmadan elde etmiş oldukları gelirlerdir. Gelirler 05.07.2010 tarihinde başlamış olup 22.12.2010 arasını kapsamaktadır. İlk aylarda 185 TL gelirleri varken bu gelir miktarı zamanla çalışmaları sayesinde artmış olup aylık 5.500 TL’ye kadar çıkmıştır.Toplamda ise Haziran-Kasım 2010 arasında yani 6 ayda yaklaşık olarak 45.000 TL kazanmışlardır.

EVET sizce nasıl bir kazanç miktarı bu, hala internetten para kazanılamayacağını düşünenler varmı aranızda?

İnternetten aylık para kazanamamayı bırakın düzenli ve sistemli çalışarak gerekli eğitimlerinizi alırsanız 10.000 TL bile çok rahat kazanabilirsiniz.

Yukarıdaki kazanç örneği resminde dikkatinizi birşey çektimi bilmiyorum bu gelirler Goomass Kardeşlerin kendi ürünleri daha piyasaya çıkmadan önceki başka kişilerin ürünlerini satarak kazandıkları komisyonlardır.

GOOMASS KARDEŞLER sizce şu anda kendi ürünleri olan GOOMASS İNTERNETTEN PARA KAZANMA KİTİ‘nden ne kadar kazanıyordur? Herhalde bu miktarı hayal edemiyorsunuzdur.

İşte eğer sizde sağlam bir eğitim aldıktan sonra bu miktarlara ulaşmamanız için hiç bir sebep yoktur. Önemli olan nereden başlayacağınızı bilmek, işte burada size GOOMASS yardım edecektir.

Peki Ama neden GooMass İnternetten Para Kazanma goomass internetten para kazanma kiti GooMass Kardeşler neden bu kadar çok satıyor ve alanlara çok kazandırıyor?Kiti?

Çünkü Goomass İnternetten Para Kazanma Kiti, sadece affiliate marketing sistemini anlatmamaktadır. İçerisinde Clickbank sistemi, Amazon Associates kazanç sistemi, XTicaret satış ortaklığı gibi affiliate sistemleri, e-ticaret yöntemleri, WordPress Rehberi, Joomla Rehberi, Auto Twitter, Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) ve Google Adwords gibi çeşitli reklam yöntemlerini kullanarak nasıl para kazanabileceğinizi anlatmaktadır.

Goomass çoğu diğer ürün gibi sadece bir dijital kitap değildir. İçerisinde kitaplar ve videolu eğitimleri barındıran ve devamlı olarak güncellenen paket bir programdır.

Bu nedenle Türkiye’deki ilk İnternetten Para Kazanma Kiti ünvanını almıştır. Goomass Kiti’ni alan birçok kişi bu ürün sayesinde para kazanmakta ve hayatlarına farklı bir bakış açısı getirmektedir.

 

 

>>> GOOMASS İNTERNETTEN PARA KAZANMA KİTİ detaylı bilgi için tıklayın <<<

goomass 100tl kazanmak GooMass Kardeşler neden bu kadar çok satıyor ve alanlara çok kazandırıyor?

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Yorum Gönder

*

Powered by WordPress | For Free Cell Phones visit www.iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre Blog, Free MMORPG Games and Fat burning furnace review