Vingler ile Facebook Sayfanıza Hem Üye Çekin Hemde Para Kazanın

Paylaş

vingler banner Vingler ile Facebook Sayfanıza Hem Üye Çekin Hemde Para KazanınVingler, web sitesi yabancı kaynaklı bir site olup tıpkı internet üzerindeki birçok Sosyal Hit kazandıran siteler gibi çalışmaktadır. Ancak diğer Sosyal Hit sitelerinden ayrılan önemli özellikleri vardır.

Vingler sitesini kullanarak kendinize ait olan web sitenize ziyaretçi trafiği oluşturabilirsiniz. Ayrıca bu web sitenize ait bir de facebook hayran sayfanız var ise oraya da kolayca takipçi çekebilirsiniz. YouTube üzerine koyduğunuz videolarınızı da izlettirebilir ve hit sağlayabilirsiniz. Ayrıca diğer bir sosyal medya aracı olan Twitter sayfanızada çok hızlı ve etkili bir şekilde takipçi çekebilirsiniz. Google+’da unutmamak lazım.

Birçok Sosyla Hit sağlayan web sitesi ile aynı mantıkla çalışan Vingler’ın ayrılan en büyük özelliği getirdiğiniz her üye başına size para ödemesidir. Evet yanlış duymadınız her üye başına para almaktasınız. Vingler’a getirdiğiniz her üye için size 0,10$ ücret ödemektedir. Bu ücreti ise anında alabilmektesiniz. Ödeme alt limiti 0,10$’dır. Ödemenizi PayPal hesabınıza alabiliyorsunuz.

Vingler Sistemine üye olduğunuzda size anında 100 Puan verilmektedir. Bu puanı kullanarak kendi web sitenizin ya da facebook sayfalarınızın reklamlarını yapapilirsiniz. Ayrıca her üye için Vingler size 100 Puan hediye etmektedir. Bu sistemi kullanırken web sitelerini sörf yaparak, diğer sayfaları beğenerek yada sistem üzerinde paylaşılan videoları izleyerek puanlarınızı arttırabilirsiniz. Puanları paraya çeviremiyorsunuz. Ancak kendi site ve sosyal sayfalarınızı tanıtım amacı ile kullanabilirsiniz. Sisteme üyeliğinizi yaptıktan sonra üye olurken verdiğiniz mail adresine gelen aktivasyon linkini kullanarak hesabınızı aktif hale getirmeniz gerekmektedir. Bu sayede sistemi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Sisteme referans linkimizi kullanarak üye olduğunuz takdirde sizlere ücretsiz olarak yardım etmek istiyoruz. Üye işlemini gerçekleştirdikten sonra destek@internetkazancrehberi.com adresine açıklayıcı bir mail atmanız yeterlidir. Her türlü sorunuzu sorabilirsiniz.

 >>> Vingler ile Sosyal Hit Kazanarak Para Kazanmak için Hemen Üye Ol <<<

vingler Vingler ile Facebook Sayfanıza Hem Üye Çekin Hemde Para Kazanın

You can leave a response, or trackback from your own site.

Yorum Gönder

*

Powered by WordPress | For Free Cell Phones visit www.iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre Blog, Free MMORPG Games and Fat burning furnace review