XMarket ile ücretsiz 10.000 tane e-mail gönderebilirsiniz.

Paylaş

xmarket XMarket ile ücretsiz 10.000 tane e mail gönderebilirsiniz.Arkadaşlar bugün sizlere XNetwork üyelerine özel olarak hazırlanmış olan çok önemli bir hizmetten bahsedeceğim. XMarket içerisine eklenen çok yeni bir e-mail gönderme sistemi olan XPostacı ile XNetwork üyeleri kendi ekiplerini oluşturmak için çok çok uygun fiyatta milyonlarca e-mail göndererek reklamlarını yapabileceklerdir. Üstelik kendi üyelerine denemeleri için 10.000 tane e-mail gönderimini ücretsiz vermektedir. İnternet üzerinde ister Affiliate Marketing ile uğraşın isterseniz e-ticaret ile isterseniz de kendi web sitenizin tanıtımını yapın. Bu gibi ve daha farklı durumlarda geniş kitlelere ulaşabilmek için e-mail marketing sistemlerini yani e-mail göndermek için çeşitli firmaları kullanmanız gerekecektir. Bu firmalardan Dünya üzerinde en meşhurları sayılabilecek bir kaç firma ve sağladığı hizmetleri sıralamak istiyorum.

Aweber E-mail Marketing Yazılımı — 500 Adet e-mail göndermek için aylık 19$ gibi bir ücret ödemeniz gerekir.

godady XMarket ile ücretsiz 10.000 tane e mail gönderebilirsiniz.
GoDaddy E-Mail Marketing Paketi — 1.000 Adet e-mail göndermek için aylık 9,99$ kadar bir ücret ödemeniz gerekir.

Bu firmalar Dünya üzerindeki en çok kullanılan ve güvenilir olan e-mail gönderme sistemleridir. Bu sistemler ile gönderdiğiniz e-mailler direk olarak karşı taraftaki alıcının Gelen Kutusuna (Inbox) gitmektedir. Kesinlikle spam olarak algılanmamakta ve gönderdiğiniz e-mail karşı tarafa ulaşmaktadır. Şimdi ise XPostacı’nın XNetwork üyelerine sağladığı E-mail Marketing hizmetlerine bakalım.

xpostaci 150x150 XMarket ile ücretsiz 10.000 tane e mail gönderebilirsiniz.

1 – Xpostacı ile göndermiş olduğunuz mailler spam veya gereksiz kutusuna düşmeden alıcıya başarılı bir şekilde ulaşmaktadır.

2 – 1 Dakikada 20 E-mail 5 saatde 6000 E-mail i hızlı bir şekilde gönderebilirsiniz.
3 – Xpostacı mail gönderme programı xticaret.com güvencesinde olup kullanma ve yazılım desteği sağlanmaktadır.

  • XPostacı E-mail Paket 1 — 1.000.000 Adet e-mail gönderim ücreti sadece 100 TL
  • XPostacı E-mail Paket 2 — 2.000.000 Adet e-mail gönderim ücreti sadece 180 TL
  • XPostacı E-mail Paket 3 — 3.000.000 Adet e-mail gönderim ücreti sadece 250 TL
  • XPostacı E-mail Paket 4 — 4.000.000 Adet e-mail gönderim ücreti sadece 310 TL
  • XPostacı E-mail Paket 5 — 5.000.000 Adet e-mail gönderim ücreti sadece 350 TL

Sonuç olarak şunu söyleyebilirim ki diğer firmalarda çok daha yüksek ücrete sahip olacağınız e-mail paketleri ile binlerce kişiye ulaşabilirken. XPostacı sayesinde daha uygun bir fiyata milyonlarca kişiye ulaşabilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmak istemiyor ve güçlü bir XNetwork ekibinde yer almak istiyorsanız acele edin. Aşağıdaki linkten ekibimize katılabilirsiniz.

—>>> XNetwork Ekibimize Katılmak için lütfen tıklayın…

You can leave a response, or trackback from your own site.

Yorum Gönder

*

Powered by WordPress | For Free Cell Phones visit www.iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre Blog, Free MMORPG Games and Fat burning furnace review