En Çok Kazandıran Affiliate Ürünü : Anket Listesi

Paylaş

anket listesi indir En Çok Kazandıran Affiliate Ürünü : Anket Listesi Arkadaşlar anket listelerini kullanarak nasıl para kazanılacağıyla ilgili daha önce bir yazı yazmıştım. Eğer okumayanlarınız varsa buradan öncelikle o yazımı okumanızı tavsiye ederim. Anket listelerini kullanarak para kazanmak Türkiye’de artık çok zor bir hale getirildi. Bunun nedenlerini ise Yabancı Firmaların Türkiye’deki kullanıcılara anket vermemesi, bilinçsiz kullanıcıların bu firmalara zarar verecek şekilde hareket etmesi vb. sıralanabilir. Yerli anket firmalarına bakacak olursakta kullanıcılarına sağlam bir kazanç sağlayabildiğini pek söyleyemiyorum. Kimilerine göre anket ile kazanmak neredeyse imkansız gibi görünmeye başladı. Ancak şöyle bir gerçeğide vurgulamadan geçemeyeceğim.

XTicaret açıldığından bu yana yaklaşık 3 seneye yakın bir zaman geçti. Bu zaman zarfında Google Kazançları, Kazanç Sistemi, GooMass gibi bir çok kaliteli affiliate ürünü ortaya çıkarıldı. Bunların yanında bir de Anket Listesi adında anket sistemlerini kullanarak kazanmanıza yardımcı olan bi ürün çıktı ki çıktığı günden itibaren XTicaret’in En Çok Satanlar bölümünde hala ilk sırada yer almaktadır.
Şimdi burada biraz durup düşünmek gerekiyor. Pekala Anket Listesi gerçekten kazandırmıyorsa neden hala En Çok Satanların en başında yer alıyor? Demek ki ürünü satın alanlar gerçekten Anket Listesi’nden faydalanabiliyor ki hala çok satmaya devam ediyor. Bu konudaki yorumları sizlere bırakıyorum. Belki bu açıklamalarımdan dolayı birçok meslektaş arkadaşım bana kızacaklardır ama şunu unutmamaları gerekir ki gerçek olan budur. Bende siz İnternetKazancRehberi.Com okuyucularıma en doğru bilgileri vermekte yardımcı olmaya çalışıyorum. Sonuç olarak aşağıdaki linkten Anket Listesini inceleyerek bana sorularınızı yazarsanız cevaplamaya çalışacağım. Bol Kazançlar.

–>> Anket Listesi’ni incelemek için lütfen tıklayın…

You can leave a response, or trackback from your own site.

Yorum Gönder

*

Powered by WordPress | For Free Cell Phones visit www.iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre Blog, Free MMORPG Games and Fat burning furnace review