İnternetin Zengin($) Dünyasına Bir Yolculuk

Paylaş

Herkese Merhaba…
İsmim Mikail (MIKE), uzun bir zamandır sanırım yaklaşık 10 senedir İnternet Ticaretiyle uğraşmaktayım. Bu zaman zarfında İnternet Dünyasındaki hemen hemen bütün para kazanma yollarını kendim denedim ve uyguladım. Bu sitede bilgilerimi ilgilenen arkadaşlarla paylaşmak istiyorum. İlk konu başlığının adını İnternetin Zengin Dünyasına yolculuk olarak seçmemin nedeni gerçekten de İnternetin gelişimi hem maddi etken olarak hem kullanıcı sayısı olarak son 5 yıldır çok hızlı artmıştır. Bunun anlamı şudur Dünya üzerinde insanların büyük bir kısmı İnternet teknolojsini kullanmaktadır. Kimi eğlence amaçlı, kimi arkadaşlık amaçlı ve büyük çoğunluğu da ticaret amacıyla interneti kullanmaktadır. İşte bu büyük çoğunluğun içerisinde yer alabilmek bu konuda eğitim almayı gerektirmektedir. İnternet Kazanç Rehberi sizin Online yöntemlerle nasıl para kazanacağınızı öğretecektir. Online para kazanma konusunda çalıştığım alanlardan bazılarını söyleyecek olursam.
dolar İnternetin Zengin($) Dünyasına Bir Yolculuk
Network Marketing sistemleri (Dünya çapında isim yapmış olanlar ve Türkiye’ de bulunan bazı Network Marketing sistemleri (XTicaret)), Affliate Marketing, E-mail Marketing, DropShipping, Anket doldurarak para kazanma yöntemleri, Forex Sistemi, SEO ile kazanmak, İnternet reklamcılığı, Web sitesi kurarak para kazanma ve daha bir çok yolu kendim deneyerek öğrendim. Bu yolda ilerlerken tabiki de çok şey öğrendim. İlk zamanlarda aklıma takılan sorular çok fazlaydı. Bunlardan önemlileri şunlardı ;
– İnternetten gerçekten para kazanılır mı? (CEVAP : EVET)
– İnternetten para nasıl kazanılır? (CEVAP : EVET)
– İnternetten para kazanmak için neleri bilmek gereklidir? (CEVAP : YARDIM)
Yukarıda o zamanlar kafama takılan soruların bazılarını ve cevaplarını yanlarına yazdım. Ancak burada son soruda dikkat edilirse para kazanabilmek için neleri bilmek gereklidir kısmında YARDIM diye cevap verdim.
Evet arkadaşlar gerçekten İnternetten para kazanabilmeyi öğrenebilmek için bu işten kazanan, tecrübe ve bilgisi fazla olan kişilerden yardım almak gereklidir. Bu sitede zaman içerisinde yukarıda bahsedilen tüm sistemlerin yarar ve zararlarından, çok kazandıran ve az kazandıranına kadar her türlü bilgiye ulaşabileceksiniz. O yüzden sitedeki konuları dikkatlice takip etmenizi tavsiye ediyorum. İlerleyen zamanda bu sistemleri öğrendikçe kendiniz için uygun olanlara karar verecek ve zaman içerisinde İnternetten nasıl para kazanıldığını anlayarak sizde kazanmaya başlayacaksınız.
Görüşmek üzere… İyi Kazançlar

You can leave a response, or trackback from your own site.

Yorum Gönder

*

Powered by WordPress | For Free Cell Phones visit www.iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre Blog, Free MMORPG Games and Fat burning furnace review